Denné menu 27.09.-03.12.2017, reštaurácia Andiamo, MAX Prešov


27.11.2017 - 03.12.2017

jedlo názov jedla piktogram alergén objem/váha cena  
  prílohy          
             
DENNÉ MENU 27.11.2017-03.12.2017  
             
BUSINESS MENU          
Grilovaný steak z tuniaka obalený v sézame, bezlepkové 7,11 150 g/150 g 9,90 €  
servírovaný s hráškovo-mätovým pyré          
Čakacia doba na prípravu Business menu je do 20 min. Ďakujeme za porozumenie.
             
FIT MENU  
Kúsky kuracieho mäsa marínované v sójovej omáčke,   1,3,7 320 g 5,90 €  
servírované na dusenej čínskej zelenine a domácich pappardelle          
             
PONDELOK
        11/27/2017  
Polievka Gulášová polievka s domácimi haluškami pikantné 1,3,9 0,33 l 1,00 €  
             
menu 1 Pizza Salámová s paprikou   1,7 400 g 3,80 €  
  s drvenými paradajkami, mozzarellou, salámou a paprikou          
menu 2 Kuracia kapsa plnená hermelínom a brusnicami,   1,7 150/180 g    
  podávaná s opekanými zemiakmi          
menu 3 Grilovaná bravčová panenka,   1 150/30/180 g    
  podávaná na domácej Jack Daniel´s omáčke s grilovanou zeleninou          
menu 4 Vyprážané šampiňóny obaľované v sezame, bezmäsité 1,3,7,11 200/200 g    
  podávané so zemiakovo-mrkvovým pyré          
             
UTOROK         11/28/2017  
Polievka Furmanská polievka   1,3,7,9 0,33 l 1,00 €  
             
menu 1 Pizza Šunková s hermelínom   1,7 400 g 3,80 €  
  s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a hermelínom          
menu 2 Kurací plátok na masle,   1,3,7 150/200 g    
  podávaný na zeleninovom "rizote" z tarhone, posypanom strúhaným syrom          
menu 3 Bravčový budapešťiansky rezeň,   1,7 150/180 g    
  podávaný s varenými zemiakmi na masle          
menu 4 Vyprážaný syr, bezmäsité 1,3,7,10. 120/180/50 g    
  podávaný so zemiakovými hranolkami a domácou tatárskou omáčkou          
             
STREDA         11/29/2017  
Polievka Talianska polievka z pečených paprík a paradajok bezlepkové 7 0,33 l 1,00 €  
    bezmäsité        
menu 1 Pizza Bianca Broccoli   1,7 400 g 3,80 €  
  so smotanou, mozzarellou, dusenou šunkou, nivou a brokolicou          
menu 2 Morčacia roláda plnená údeným syrom a sušenými paradajkami,   1,7 150/200 g    
  podávaná so zemiakovo-cviklovým pyré          
menu 3 Bravčový steak,   1,7,10. 150/30/180 g    
  podávaný na horčicovo-medovej omáčke s pečenými zemiakmi s rozmarínom          
menu 4 Zeleninovo-syrová fašírka, bezmäsité 1,3,7,9 120/200 g/2 ks    
  podávaná na zemiakovom prívarku s chlebom          
             
ŠTVRTOK         11/30/2017  
Polievka Zeleninová polievka so syrovými haluškami vegetariánske 1,3,7,9 0,33 l 1,00 €  
             
menu 1 Pizza Calzone - otvorená   1,7 400 g 3,80 €  
  s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou, syrom feta, čerstvými paradajkami a olivami          
menu 2 Vyprážaný kurací rezeň obaľovaný v pivnom cestíčku,   1,3,7,12 150/180/50 g    
  podávaný s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom          
menu 3 Dusené hovädzie mäso,   1,3,7 150/30/180 g    
  podávané na chrenovej omáčke s domácou parenou knedľou          
menu 4 Grilovaný steak z lososa, bezmäsité 1,3,4,7 150/150 g    
  podávaný na kuskuse so špargľou          
             
PIATOK         12/1/2017  
Polievka Brokolicový krém s domácimi chlebovými krutónmi vegetariánske 1,3,7 0,33 l 1,00 €  
             
menu 1 Pizza E Funghi   1,7 400 g 3,80 €  
  s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a šampiňónmi          
menu 2 Kúsky kuracieho mäsa na spôsob gyros,   1,3,7 150/30/50 g    
  podávané v pšeničnej tortille s cesnakovým dippom a zeleninovým šalátom          
menu 3 Bravčový steak s viedenskou cibuľkou, bezlepkové 7 150/200 g    
  podávaný so zemiakovou kašou          
menu 4 Hermelín obaľovaný v lístkovom cestíčku, bezmäsité 1,3,7 130/150 g    
  podávaný na miešanom zeleninovom šaláte s brusnicovým dippom          
SOBOTA         12/2/2017  
Polievka Hubová polievka na kyslo vegetariánske 1,7 0,33 l 1,00 €  
             
menu 1 Pizza N°1   1,7 400 g 3,80 €  
  so smotanou, mozzarellou, nivou, slaninou a čerstvou paradajkou          
menu 2 Bravčové medailónky na smotanovo-horčicovej omáčke,   1,7,10. 150/180 g 4,20 €  
  podávané s pečenými zemiakmi          
NEDEĽA         12/3/2017  
Polievka Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a domácou cestovinou   1,3,9 0,33 l 1,00 €  
             
menu 1 Pizza Coloratte   1,7 400 g 3,80 €  
  s drvenými paradajkami, mozzarellou, salámou, olivami a kukuricou          
menu 2 Vyprážaný kurací rezeň obalený v trojobale so sezamom,   1,3,7,11 150/180/50 g 4,20 €  
  podávaný so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom          

Viac o Andiamo