Skutočným gurmánom pečieme tenkú a chrumkavú, ručne točenú pizzu. Tak ako naše staré mamy piekli chlieb tradičným spôsobom, aj my pečieme pizzu v klasickej peci na drevo. Pre zachovanie vysokej kvality a chuti používame nízkoglykemickú semolinovú múku. Ingrediencie, ako drvené paradajky, mozzarella, parmezán (parmigiano reggiano), ovčí syr (pecorino), šunky (prosciutto) a salámy používame výhradne z talianskej produkcie. Preto má naša pizza vždy výnimočnú vôňu a chuť, ktorá je podčiarkovaná nádychom dymu z bukového dreva.
Ako v správnej talianskej reštaurácii vyrábame aj domáce cestoviny z kvalitnej talianskej semolinovej múky. Naše cestovinárky ich vyrábajú podľa tradičných receptov s najvyšším dôrazom na originalitu a chuť.
Po dobrom obede, večeri alebo ku káve Vám ponúkame sladké potešenie z našej dielne. Každý deň pripravujeme čerstvé a voňavé zákusky z tých najlepších surovín.
Našu jedinečnú pizzu, cestoviny, dezerty ale aj mnoho iných jedál už môžete ochutnať aj v Andiamo Pizza v ZOC MAX Prešov.
Momentálne neprebiehajú žiadne akcie prevádzky