Nedeľné popoludnia v MAXe


05.11.2013 - 05.11.2013



Milé deti, vážení rodičia,

podobne ako v uplynulých mesiacoch, aj v októbri sme pre Vás a Vaše deti pripravili nedeľné popoludnia plné zábavy. 13. októbra sa v MAXe predstaví Divadlo Harry Theater so známou slovenskou rozprávkou o troch dcérach, z ktorých najmladšia ľúbi svojho otca ako soľ. A rovnako ako v iných rozprávkach, aj v príbehu Soľ nad zlato napokon zvíťazí dobro nad zlom. Príďte si ju pozrieť o 15:00 k hlavnému vstupu do centra.

Počas víkendu 19. – 20. októbra sa v našom obchodnom centre bude konať „Miniveľtrh" cestovného ruchu – VIVA la Slovakia – Dovolenka na Slovensku. V bohatom programe za sprievodu moderátora sa dozviete o možnostiach dovolenky na Slovensku, pripravené budú pre Vás vedomostné a zábavné súťaže o skipassy a vstupy do aquaparkov. Pre Vaše deti budú pripravené rôzne atrakcie, tiež maľovanie na tvár či fotografovanie sa s maskotami. Celá akcia bude prebiehať pri hlavnom vstupe do centra v sobotu aj v nedeľu od 11:00 do 18:00 hod.

Posledná októbrová nedeľa 27.10. sa bude niesť v znamení divadla, kde do centra zavíta Divadlo z domčeka a uvedie svoju rozprávku O kozliatkach. Vaše deti sa do rozprávky môžu zapojiť o 15:00 hod. pri hlavnom vstupe do centra.

Tešíme sa na Vás.