Nedeľné popoludnia v MAXe


04.10.2013 - 04.10.2013




























Ste rodičia, ktorí neustále vymýšľajú program pre svoje neposedné deti? Tak mám pre Vás plán. Zábavno-obchodné centrum MAX pozýva Vás a Vaše deti na septembrové nedeľné popoludnia, ktoré sa budú konať každú nedeľu o 15:00 na prízemí pri hlavnom vstupe do centra. V nedeľu 8. septembra zavíta do nášho centra Divadlo Alexandra Pallesitza a prestaví sa s hrou o známom chlapcovi s dlhým nosom Pinocchio. Žiaci Základnej školy na Gaštanovej ulici v Žiline si pripravia zábavný program pre všetkých divákov 15. septembra. Psovodi a záchranári zo žilinskej skupiny K7 predvedú divadelné umenie svojich cvičených psíkov Aidy a Nely v nedeľu 22. septembra. Vaše deti uvidia netradičné divadlo so psíkmi na motívy rozprávky Karela Čapeka  - Psíček a mačička. Posledná nedeľa bude patriť hercom z Divadla na hojdačke a ich predstaveniu Strašiak Tomáš.

Tešíme sa na Vás.

 


Nedeľa 22. Septembra sa v MAXe niesla v znamení cvičených psíkov a radostného detského úsmevu. Psovodi a záchranári zo žilinskej skupiny  K7 predviedli spolu s psíkmi netradičné divadlo na motívy rozprávky Karela Čapeka – Psíček a mačička. V hlavnej úlohe sa predstavili cvičené psíky Aida a Nela. Po vystúpení boli pre deti pripravené tvorivé dielne, pri ktorých Aida a Nela asistovali.


Šikovní žiaci so ZŠ Gaštanová bavili návštevníkov MAXu

Uplynulú nedeľu 15.09. o 15:00 hod. sa v ZOC MAX uskutočnilo nedeľné popoludnie pod taktovkou Základnej školy na ulici Gaštanová v Žiline. Všetci návštevníci mali možnosť vidieť bohatý kultúrny program, ktorý si pripravili malí i veľkí žiaci pod dohľadom obetavých pedagógov. Vystúpenie country tanečníkov, veselá štvorylka a recitačný prednes veľmi šikovnej žiačky sa striedal s vystúpeniami mladého gitaristu. Počas popoludnia boli v priestoroch centra vystavené výrobky, ktoré žiaci základnej školy vyrábajú na pracovnom vyučovaní a v družine. Paralelne prebiehali i tvorivé dielne a canisterapia pod vedením skúsenej cvičiteľky. 
Ďalšie informácie o nedeľných popoludniach nájdete na www.zocmax.sk