Hoity-Toity Game Of SKATE tour 2010


06.12.2010 - 06.12.2010


Hoity-Toity Game Of SKATE tour 2010
23.10.2010 10:00 hod.
ZOC MAX Žilina

Dalšie, tento krát ruhé kolo Hoity-Toity G.o.S. tour je za nami. Druhá úspešná zástavka, LOVE Game, s hlavným partnerom Love clothing sa odohrala v žilinskom ZOC MAX.

Tohto kola sa nezúčastnil ani víťaz prvého kola Mišo Smrťak Horečný, pre natáčanie intra do OK videa a ani 13 ročný Nicolas, ktorý sa v prvom kole umiestnil na druhom mieste. Aj napriek tomu sme zažili akciu so sviežim spádom a super trikmi. Zúčastnili sa 30ti chalani z takmer celého Slovenska, od Trenčína až po Vranov nad Topoľov.

K dispozícii mali super povrch, inšpiráciu v podobe cien a nešťastného SBS-kára. Drink od Monstru mu hned zdvihol náladu a všetkým ostatným hlavne finálove súboje. V suboji o konečné tretie miesto porazil skúsený Peter Mercell mladučkého Doda Ľudvíka, jediného zastupiteľa mesta Martin. Dodovi sa tak ušla zemiaková medaila. Vo finálnom súboji o dve naj pozície sa stretol Mišo Majak Majerka s Vranovčanom Jozefom Vranom, ktorý do Žiliny meral viac ako 250 km. Po veľmi jasnom úvode 3:0 pre Jozefa sa nakoniec Majakovi podarilo zamiešať karty. Z tohto duelu vyšiel víťazne Jozef Vrana, čo mu pripísalo na jeho konto dalších 100 bodov do celkového hodnotenia a samozrejme ceny od partnerov tejto tour.

 

Posledné finálové kolo Hoity-Toity G.o.S. tour bude v Bratislave s názvom NewSpirt.sk GAME. Plánované je do skateparku, ale po posledných komplikáciach je možna zmena miesta, tak sledujte prípadne info u miediánlych partneov projektu!!  

 

Výsledky Love game:

  1. Jozef Vrana
  2. Michal Majerko (Hoity-Toity skateboards)
  3. Peter Mercell (Chavala skate, Lakai, X-ray)

 

Priebežné výsledky Hoity-Toity G.o.S. tour 2010:

  1. Jozef Vrana 160b
  2. Michal Majerko 120b
  3. Michal Horečný,
  4. Peter Mercell 100b
  5. Nicolas Káčir 80b
  6. Dodo Ludvík, Martin Šesták, Tomáš Hofbauer, Marek Peto, Martin Vaľko 40b