Rezervované pre ženy - September


30.10.2014 - 30.10.2014

Zábavno-obchodné centrum MAX Vám v spolupráci s partnermi akcie prináša pravidelnú mesačnú akciu - "Rezervované pre ženy" v rámci, ktorej má vybraná dáma možnosť prežiť skvelý deň plný relaxu, oddychu, krásy a módy.  

Šťastnou septembrovou adeptkou premeny sa stala 34ročná Anka z Kamenice.  

22. septembrový deň získal označenie – „Rezervované pre ženy" a tak sa náš skvelý „babský deň" začal ráno v posilňovni CITY GYM, kde nás už čakal osobný tréner. Anka sa priznala, že v posilňovni nikdy nebola, napriek tomu si pochvaľovala a odhodlane odmakala.

Po tréningu sme sa presunuli do dermato-estetického centra ESTÉM kde sme sa vrhli na výber vhodnej procedúry, ktorá by Anke prospela a dodala jej pleti pružnosť a vitalitu. Po ošetreniach a výživových maskách, ktoré kozmetička Julka aplikovala na Ankinu pleť nasledovala úprava obočia, ktorá dodala jej tvári nádhernú kontúru.

Po príjemnom relaxe v ESTÉME sme sa presunuli do štúdia krásy TRIM, kde nechtová dizajnérka Slávka vylepšila pomocou gélu vzhľad nechtov, a zvýraznila ich sýtočerveným odtieňom.

Po skvelom obede v obľúbenej a štýlovej reštaurácií Andiamo sme sa mohli pustiť do ďalšej časti premeny, ktorou bola úprava vlasov. Šikovná kaderníčka odporúčila Anke výraznejší odtieň vlasov, s jemným blond melírom, prestrihala jej ofinu aj celkovú dĺžku vlasov, a záverečnou úpravou a stylingom vytvorila nádherné vlny, ktoré dodali Anke dokonalý  a elegantný look.

K úžasnému účesu chýbal už len perfektný make-up. Takže finálna cesta viedla do štúdia krásy TRIM, kde sa našej adeptky ujala kozmetička a vizážistka Janka, ktorá zvolila výraznejšie dymové líčenie s farbami jesene.

Na záver nás čakalo už len záverečné fotenie, ktoré si vzal na starosť šikovný fotograf smARTin, pri ktorom samozrejme nemohli chýbať krásne outfity zapožičané z prevádzky Reserved.

Anka sa vrátila domov zmenená a s touto zmenou bola veľmi spokojná. Dúfajme, že na tento deň bude ešte dlho spomínať...

Partneri nášho dňa krásy boli:

  • Posilňovňa CITYGYM
  • Dermato-estetické centrum ESTÉM
  • Štúdio krásy TRIM- nechtová dizajnérka Slávka
  • Andiamo-obed
  • VOGUE-kaderníctvo
  • Štúdio krásy TRIM- kozmetička Janka
  • Reserved-započičanie outfitov
  • smARTin-fotograf

Chcete aj Vy prežiť deň plný krásy, oddychu, relaxu a módy?? Získať rady v oblasti obliekania a vyskúšať si nový účes, vizáž a fotenie? Neváhajte a vyplňte prihlasovací formulár na stránke www.zocmax.sk/presov


 

Štatút pravidelnej mesačnej akcie „Rezervované pre ženy"

Zmyslom tohto štatútu je určiť pravidlá akcie a prihlasovania sa do pravidelnej mesačnej akcie „Rezervované pre ženy", v rámci ktorého vyžrebovaná dáma prežije jeden skvelý deň plný relaxu, krásy a módy v MAXe.

Organizátori akcie

Organizátormi akcie „Rezervované pre ženy" sú:

zábavno-obchodné centrum MAX Prešov, so sídlom Vihorlatská 2A, Prešov 080 01

Partneri akcie:

Kaderníctvo VOGUE, štúdio krásy TRIM, dermatoestetické centrum ESTÉM, posilňovňa CITYGYM, Reserved a agentúra Svadby na východe.

Začiatok a ukončenie prihlasovania sa do akcie „Rezervované pre ženy":

Prihlasovanie do akcie bude prebiehať vždy od prvého dňa v mesiaci do 30 dňa v príslušnom mesiaci.

Pravidlá prihlasovania sa do akcie:

Prihlásiť sa môže každá dáma na stránke www.zocmax.sk/presov vyplnením prihlasovacieho formulára. Minimálny vek potrebný na prihlásenie sa do akcie je 15rokov. Pri prihlasovaní je nutné vyplniť dotazník, uviesť svoje kontaktné telefónne číslo a tiež pripojiť svoju fotografiu.

Po uzavretí prihlasovania, bude každý mesiac vyžrebovaná organizátorom akcie jedna dáma, ktorá bude telefonicky pozvaná na akciu :" Rezervované pre ženy". Akcia sa uskutoční vždy v polovici nasledujúceho mesiacia, po oznámení výsledkov žrebovania.

Výherkyňa súhlasí s uverejnením jej fotografií ako aj osobných údajov (meno, prípadne iné vopred dohodnuté informácie) na plagátoch umiestnených v ZOC MAX Prešov, na LCD obrazovkách v MAXe, na stránke www.zocmax.sk, www.facebook.com/maxpresov . Fotografie ako aj opis udalosti tohto dňa budú na stránke umiestnené celý mesiac po premene a budú k nahliadnutiu v archíve počas celého roka.