Rezervované pre ženy - August


09.10.2014 - 09.10.2014

Rezervované pre ženy-August 

Skutočná dáma!
Zábavno-obchodné centrum MAX Prešov Vám v spolupráci s partnermi prináša pravidelnú mesačnú akciu - "Rezervované pre ženy" v rámci, ktorej má vybraná dáma možnosť prežiť skvelý deň plný zmien, módy a relaxu. 
Augustová premena je dôkazom toho, ako málo niekedy stačí na elegantný a prirodzený výsledok. V priebehu dňa sme sledovali, ako sa nám pani Ruženka pred očami mení na krásnu dámu s nekonečným úsmevom na tvári. 
Ráno Rezervované pre pani Ruženku sme odštartovali pod dohľadom trénera Janka Kopaničáka z posilňovne CITYGYM, kde nám všetkým dokázala, že ani vek nie je prekážkou v cvičení. Starostlivosť osobného trénera Ruženku zbavila pochybnosti o tom, že železo je len pre chlapov.
Hodina tréningu zbehla veľmi rýchlo a my sme sa už presúvali do dermato - estetického centra ESTÉM, kde nás už tradične očakávala p. majiteľka Knutová. Po vyšetrení pleti a odbornej konzultácii si p. Ružena vybrala z ponúknutých procedúr vyživujúcu kúru spojenú s pílingom pokožky a maskami, ktoré jej pleť obohatili potrebnými vitamínmi. 
Manikúra je základom každej upravenej ženy, a tak bola nevyhnutnou súčasťou aj tohto dňa. Nechtová dizajnéra Slávka Stašíková zo salónu krásy TRIM sa hneď pustila do práce, a vrstvou farebného gélu tak Ruženkine necht spevnila a nádherne oživila.O 12:00 hod nás už čakal obed v nádhernej reštaurácii Andiamo, ktorá sa nachádza na 1. Poschodí, hneď vedľa novo otvoreného Pilsner Urquell Pub.
Kadernícky salón VOGUE patrí k najlepším kaderníctvam zásluhou svojich kvalitných výrobkov a prácou profesionálov. Ruženka sa nebála žiadnej zmeny, a po vzájomnej dohode s kaderníkom sa dohodli na tmavšom odtieni vlasov, ktorý ako sami uznáte- vyzerá výborne. 
Čerešničkou na torte je pri každej premene už len záverečné líčenie, ktoré zásluhou šikovnej vizážistky Janky Tomášovej zo štúdia TRIM vždy dotvorí celkový dokonalý obraz.
V predajni RESERVED nás už čakali tri krásne outfity, ktoré nám vybrali a skvele nakombinovali dievčatá z predajne. Pani Ružena sa môže pýšiť nádhernou postavou, ktorá naozaj vynikla v každom z nich. 
A na záver? To najdôležitejšie... Profesionálne oko fotografky Ivetky Zúbkovej, ktorá zachytila Ruženku v najkrajších momentoch.
Veľmi pekne Ďakujeme všetkým partnerom, ktorí túto akciu podporili: CITY GYM, Študio krásy TRIM (nechtárka Slávka a kozmetička Janka), dermato-estetické centrum ESTÉM, kaderníctvo VOGUE, RESERVED, reštaurácia Andiamo, fotografka Ivetka Zúbková a Panta Rhei.


 

Štatút pravidelnej mesačnej akcie „Rezervované pre ženy"

Zmyslom tohto štatútu je určiť pravidlá akcie a prihlasovania sa do pravidelnej mesačnej akcie „Rezervované pre ženy", v rámci ktorého vyžrebovaná dáma prežije jeden skvelý deň plný relaxu, krásy a módy v MAXe.

Organizátori akcie

Organizátormi akcie „Rezervované pre ženy" sú:

zábavno-obchodné centrum MAX Prešov, so sídlom Vihorlatská 2A, Prešov 080 01

Partneri akcie:

Kaderníctvo VOGUE, štúdio krásy TRIM, dermatoestetické centrum ESTÉM, posilňovňa CITYGYM, Reserved a agentúra Svadby na východe.

Začiatok a ukončenie prihlasovania sa do akcie „Rezervované pre ženy":

Prihlasovanie do akcie bude prebiehať vždy od prvého dňa v mesiaci do 30 dňa v príslušnom mesiaci.

Pravidlá prihlasovania sa do akcie:

Prihlásiť sa môže každá dáma na stránke www.zocmax.sk/presov vyplnením prihlasovacieho formulára. Minimálny vek potrebný na prihlásenie sa do akcie je 15rokov. Pri prihlasovaní je nutné vyplniť dotazník, uviesť svoje kontaktné telefónne číslo a tiež pripojiť svoju fotografiu.

Po uzavretí prihlasovania, bude každý mesiac vyžrebovaná organizátorom akcie jedna dáma, ktorá bude telefonicky pozvaná na akciu :" Rezervované pre ženy". Akcia sa uskutoční vždy v polovici nasledujúceho mesiacia, po oznámení výsledkov žrebovania.

Výherkyňa súhlasí s uverejnením jej fotografií ako aj osobných údajov (meno, prípadne iné vopred dohodnuté informácie) na plagátoch umiestnených v ZOC MAX Prešov, na LCD obrazovkách v MAXe, na stránke www.zocmax.sk, www.facebook.com/maxpresov . Fotografie ako aj opis udalosti tohto dňa budú na stránke umiestnené celý mesiac po premene a budú k nahliadnutiu v archíve počas celého roka.