Rezervované pre ženy - Jún


23.07.2014 - 23.07.2014

Zábavno-obchodné centrum MAX Prešov Vám v spolupráci s partnermi prináša pravidelnú mesačnú akciu - "Rezervované pre ženy" v rámci, ktorej má vybraná dáma možnosť prežiť skvelý deň plný zmien, módy a relaxu. 

Našou júnovou adeptkou premeny sa stala 55 ročná p. Valéria.  

16. júnový deň Valéria odštartovala s poriadnou dávkou energie i napriek precestovanej noci, a to v posilňovni CITY GYM, pod odborným dohľadom osobného trénera. Pohyb a šport nie je len pre mladých a zdravých ľudí, a ranný tréning bol toho dôkazom. Valérii dodal dávku energie, a vyplavené endorfíny jej vydržali po celý deň.

Spoločne sme sa presunuli len o pár metrov ďalej, do Štúdia krásy TRIM, kde nás už očakávala šikovná nechtová dizajnérka Slávka. Po krátkej konzultácií sa dámy dohodli na jemnej a decentnej úprave nechtov, Pomocou úprav a francúzkej manikúry Slávka dosiahla na Valikiných rukách nádherný výsledok.

Pokračovanie dňa Rezervovaného len pre p. Valériu smerovalo do dermato - estetického centra ESTÉM, kde nás srdečne privítala p. majiteľka Knutová. Z procedúr, ktoré boli valérií odporúčané, zvolila diamantovú dermabráziu, dodá každej pleti sviežosť, otvorí ju a lepšie pripraví na prijatie výživných látok. Od rána už ubehlo zopár hodín, a tak naše ďalšie kroky smerovali na obed.

Po obede už p. Valériu očakávali zlaté ruky kaderníčky zo salónu VOGUE, kde sme najprv konzultovali medený melír v prednej časti vlasov, no napokon vybrali jednotný chladný odtieň blond farby s ktorým bola p. Valéria veľmi spokojná.

Nasledovalo záverečné líčenie, ktoré dodalo celému dňu skoro finálnu podobu. Kozmetička Janka zo štúdia TRIM zvýraznila  a zjednotila zrelšiu pleť p. Valérie, ktorá tak pôsobila sviežejšie, pevnejšie a mladšie. K dokonalosti chýbalo už len štýlové oblečenie, ktoré nám na fotenie zapožičala prevádzka RESERVED.

Sympatické slečny pomohli p. Valérii zvoliť outfity, v ktorých pôsobila ako pravá dáma, a ktoré jej sadli ako uliate.

Na záver dňa nás čakalo už len veľké finále v podobe profesionálneho fotenia. Agentúra „EVENTGURU“ nesklamala svojou profesionalitou, a perfektným okom p. fotografa za objektívom.

A výsledok? Tak to už posúďte sami. 

Ešte raz jedno veľké „Ďakujeme“ všetkým tým, bez ktorých by to nešlo: CITY GYM, Študio krásy TRIM (nechtárka Slávka a kozmetička Janka), dermato-estetické centrum ESTÉM, kaderníctvo VOGUE, RESERVED a spoločnosť EVENTGURU.

 


 

Štatút pravidelnej mesačnej akcie „Rezervované pre ženy"

Zmyslom tohto štatútu je určiť pravidlá akcie a prihlasovania sa do pravidelnej mesačnej akcie „Rezervované pre ženy", v rámci ktorého vyžrebovaná dáma prežije jeden skvelý deň plný relaxu, krásy a módy v MAXe.

Organizátori akcie

Organizátormi akcie „Rezervované pre ženy" sú:

zábavno-obchodné centrum MAX Prešov, so sídlom Vihorlatská 2A, Prešov 080 01

Partneri akcie:

Kaderníctvo VOGUE, štúdio krásy TRIM, dermatoestetické centrum ESTÉM, posilňovňa CITYGYM, Reserved a agentúra Svadby na východe.

Začiatok a ukončenie prihlasovania sa do akcie „Rezervované pre ženy":

Prihlasovanie do akcie bude prebiehať vždy od prvého dňa v mesiaci do 30 dňa v príslušnom mesiaci.

Pravidlá prihlasovania sa do akcie:

Prihlásiť sa môže každá dáma na stránke www.zocmax.sk/presov vyplnením prihlasovacieho formulára. Minimálny vek potrebný na prihlásenie sa do akcie je 15rokov. Pri prihlasovaní je nutné vyplniť dotazník, uviesť svoje kontaktné telefónne číslo a tiež pripojiť svoju fotografiu.

Po uzavretí prihlasovania, bude každý mesiac vyžrebovaná organizátorom akcie jedna dáma, ktorá bude telefonicky pozvaná na akciu :" Rezervované pre ženy". Akcia sa uskutoční vždy v polovici nasledujúceho mesiacia, po oznámení výsledkov žrebovania.

Výherkyňa súhlasí s uverejnením jej fotografií ako aj osobných údajov (meno, prípadne iné vopred dohodnuté informácie) na plagátoch umiestnených v ZOC MAX Prešov, na LCD obrazovkách v MAXe, na stránke www.zocmax.sk, www.facebook.com/maxpresov . Fotografie ako aj opis udalosti tohto dňa budú na stránke umiestnené celý mesiac po premene a budú k nahliadnutiu v archíve počas celého roka.