Rezervované pre ženy - Máj


14.05.2014 - 14.05.2014

Zábavno-obchodné centrum MAX Prešov Vám v spolupráci s partnermi prináša pravidelnú mesačnú akciu - "Rezervované pre ženy" v rámci, ktorej má vybraná dáma možnosť prežiť skvelý deň plný zmien, módy a relaxu. 

Našou májovou adeptkou premeny sa stala 29 ročná mamička troch detí Veronika Hviščová.  

12. májový deň Veronika odštartovala v znamení hesla: „v zdravom tele zdravý duch“ a to v posilňovni CITY GYM, pod odborným dohľadom osobného trénera Ing. Radka Cabúka. Železo nie je len pre mužov, a ranný tréning bol toho dôkazom. Veronike dodal dávku energie, a vyplavené endorfíny jej vydržali po celý deň.

Spoločne sme sa presunuli len o pár metrov ďalej, do Štúdia krásy TRIM, kde nás už očakávala šikovná nechtová dizajnérka Slávka. Po krátkej konzultácií sa dámy dohodli na jemnej a decentnej úprave nechtov, Pomocou úprav a francúzkej manikúry Slávka dosiahla na Veronikiných rukách nádherný výsledok.

Pokračovanie dňa Rezervovaného len pre Veroniku smerovalo do dermato-estetického centra ESTÉM, kde nás srdečne privítala p. majiteľka Knutová. Z procedúr, ktoré boli Veronike odporúčané, zvolila diamantovú dermabráziu, ktorá jej pleť rozjasnila a zbavila odumretých buniek. Pokožku tak očistila, a pripravila na aplikovanie vyživujúcich ampuliek. Po finálnej úprave obočia sme sa šli naobedovať.

Po obede už Veroniku očakávali zlaté ruky kaderníka zo salónu VOGUE, kde po radách odborníka naša adeptka zvolila farbu a účes, s ktorým bola veľmi spokojná. Po prvotných obavách z farbenia vlasov Veronika napokon skonštatovala, že pod rukami profesionála sa naozaj žiadna žena nemusí ničoho báť.

Nasledovalo záverečné líčenie, ktoré dodalo celému dňu skoro finálnu podobu. Kozmetička Janka zo štúdia TRIM zvýraznila Veronikine ženské črty tváre, a každým ťahom štetca sme sa tak dívali na dokonalú premenu.

K dokonalosti chýbalo už len štýlové oblečenie, ktoré nám na fotenie zapožičala prevádzka RESERVED. Sympatické slečny pomohli Veronike zvoliť outfity, po ktorých by sama isto nikdy nesiahla. Farby a strihy z nej vyčarovali hotovú modelku.

Na záver dňa nás čakalo už len veľké finále v podobe profesionálneho fotenia. Agentúra „SVADBA NA VÝCHODE“, za objektívom profi fotograf Marek Čurilla a pred objektívom kto iný ako Veronika.

A výsledok? Tak to už posúďte sami. 

Ešte raz jedno veľké „Ďakujeme“ všetkým tým, bez ktorých by to nešlo: CITY GYM, Študio krásy TRIM (nechtárka Slávka a kozmetička Janka), dermato-estetické centrum ESTÉM, kaderníctvo VOGUE, RESERVED a spoločnosť SVADBA na VÝCHODE.


 

Štatút pravidelnej mesačnej akcie „Rezervované pre ženy"

Zmyslom tohto štatútu je určiť pravidlá akcie a prihlasovania sa do pravidelnej mesačnej akcie „Rezervované pre ženy", v rámci ktorého vyžrebovaná dáma prežije jeden skvelý deň plný relaxu, krásy a módy v MAXe.

Organizátori akcie

Organizátormi akcie „Rezervované pre ženy" sú:

zábavno-obchodné centrum MAX Prešov, so sídlom Vihorlatská 2A, Prešov 080 01

Partneri akcie:

Kaderníctvo VOGUE, štúdio krásy TRIM, dermatoestetické centrum ESTÉM, posilňovňa CITYGYM, Reserved a agentúra Svadby na východe.

Začiatok a ukončenie prihlasovania sa do akcie „Rezervované pre ženy":

Prihlasovanie do akcie bude prebiehať vždy od prvého dňa v mesiaci do 30 dňa v príslušnom mesiaci.

Pravidlá prihlasovania sa do akcie:

Prihlásiť sa môže každá dáma na stránke www.zocmax.sk/presov vyplnením prihlasovacieho formulára. Minimálny vek potrebný na prihlásenie sa do akcie je 15rokov. Pri prihlasovaní je nutné vyplniť dotazník, uviesť svoje kontaktné telefónne číslo a tiež pripojiť svoju fotografiu.

Po uzavretí prihlasovania, bude každý mesiac vyžrebovaná organizátorom akcie jedna dáma, ktorá bude telefonicky pozvaná na akciu :" Rezervované pre ženy". Akcia sa uskutoční vždy v polovici nasledujúceho mesiacia, po oznámení výsledkov žrebovania.

Výherkyňa súhlasí s uverejnením jej fotografií ako aj osobných údajov (meno, prípadne iné vopred dohodnuté informácie) na plagátoch umiestnených v ZOC MAX Prešov, na LCD obrazovkách v MAXe, na stránke www.zocmax.sk, www.facebook.com/maxpresov . Fotografie ako aj opis udalosti tohto dňa budú na stránke umiestnené celý mesiac po premene a budú k nahliadnutiu v archíve počas celého roka.