Schwarzkopf Elite Model Look SR 2014


06.05.2014 - 06.05.2014

Agentúra Elite vyhlásila aj tohto roku castingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2014. Castingy sa uskutočnia od 1. do 11. mája v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky. Do súťaže sa môžu prihlásiť ženy vo veku 13 až 22 rokov s výškou nad 170 cm a tento rok po prvý raz aj muži vo veku 16 až 26 rokov s výškou nad 180 cm. Ambasádorkou súťaže sa pre tento ročník stala topmodelka Michaela Kocianová, ktorá sa bude podieľať spolu s porotou na výbere semifinalistiek a zároveň bude sprevádzať všetkými castingy. 
V našom MAX PrešovKaždý účastník castingu absolvuje základný pohovor so zástupcami agentúry Elite a partnerov projektu, získa darček od Schwarzkopf a časopis EVA. V rámci castingov budú prebiehať žrebovania o výrobky Rowenta for Elite Model Look, Schwarzkopf, GOSH Cosmetics a služby kliniky Perfect Clinic. Odborníci poradia, ako sa starať o vlasy a zástupcovia spoločnosti Rowenta predvedú, ako si ľahko a rýchlo upraviť vlasy na každú príležitosť. O poradenstvo a zvýraznenie prirodzenej krásy sa na castingoch postará trendová dekoratívna značka GOSH Cosmetics.
Na vybraných castingoch predvedú modelky Elite Bratislava nové trendy v oblasti účesov a farieb pre tento rok - Schwarzkopf Looks 2014. Všetci záujemcovia, ktorí si chcú nechať poradiť so starostlivosťou o vlasy môžu tiež absolvovať analýzu vlasov od značky Schwarzkopf.