Kráčajte šýlovo najkrajším obdobím roka!


19.05.2021 - 06.06.2021

Prajete si, aby vaše najobľúbenejšie ročné obdobie nikdy neskončilo? Úplne vám rozumieme. Keď  milujete more, minimalizmus a čistotu 90. rokov, zažijete v tejto sezóne pocit absolútnej harmónie medzi tým, ako sa cítite a čo nosíte. 

 

Ste ten typ, ktorý považuje topánky za umelecké dielo. Spod dlhých mihalníc si vychutnávate pohľad na slnkom pobozkanú pokožku vlastných priehlavkov a pár topánok, do ktorých ste sa zamilovali na prvý pohľad.  Ostatní si obzerajú vaše nohy v nadčasových skvostoch, ktoré o vás prezrádzajú, že máte vkus a potrpíte si na kvalitu. 

Srdcové záležitosti 

Módne labužníčky túto sezónu dostanú presne to, po čom ich štýlové srdce túžilo. Pedantné spracovanie jemnučkej kože vo farbe prímorského piesku, kamenia, blankytnej hladiny mora či popoludňajšieho slnka najlepšie vystihujú leto, ktoré ste si vysnívali.

Prepracované detaily a architektonické línie v najnovšej kolekcii topánok Gino Rossi lahodia s ladnými prirodzenými líniami tela. Mäkké odtiene pastelových farieb vyniknú na krásne opálenej pokožke, zatiaľ čo strihy topánok podčiarknu vašu ženskosť. Toto všetko dokonale funguje aj vďaka prírodným materiálom, ktoré vám zaručia maximálny komfort pri nosení aj tých najodvážnejších modelov. 

Cez deň noste šľapky – rovné, či na miernom podpätku. Očaria v kombinácii so zvonovými nohavicami ale aj s „chino“ vyhrnutými po lýtka. Línie, asymetrie či prepletané vzory vyniknú s jednoduchými ľanovými košeľovými šatami či rozviatymi tunikami. Masívne vybíjané sandále vo farbe karamelovo opálenej pokožky v kombinácii s nežnou madeirou či pastelovými kvetinovými vzormi na šatách vypovedajú o tom, že jednoducho viete, ako to v móde chodí.  Puzdrové šaty a ihličky, ktoré popierajú existenciu prírodných zákonov zas definujú horúce letné večery strávené na terasách pod lampiónmi s bublinkami v ruke, keď dostanete chuť cítiť sa na chvíľu ako femme fatale. 

https://ccc.eu/sk/damske/topanky/slapky/slapky-gino-rossi-p821-svetlo-modra

https://ccc.eu/sk/damske/topanky/slapky/slapky-gino-rossi-dutti-01-zlta

https://ccc.eu/sk/damske/topanky/sandale/sandale-gino-rossi-lms-a96-camel

https://ccc.eu/sk/damske/topanky/lodicky-avysoke-podpatky/lodicky-gino-rossi-maria-01-cierna

Presne do takého leta vás v tejto sezóne zatúžili obuť dizajnéri značky Gino Rossi z CCC. Ako sa im to podarilo? Príďte sa presvedčiť na www.ccc.eu/sk alebo vyberajte v množstve kamenných predajní po celom Slovensku. Pripravte sa na to, že  vybrať si bude ťažké – vravíme to z vlastnej skúsenosti. Tých modelov, pri ktorých si poviete „wau, tie musím mať“ je v najnovšej kolekcii viac, než dosť. 

 


Viac o CCC