Tipy na darčeky, ktoré držia krok s módou


11.12.2019 - 24.12.2019

Príprava vianočných darčekov je v plnom prúde, no vy ešte neviete, komu čo podarovať? Nevadí, radi vám pomôžeme zbaviť sa stresu a vybrať si z našej ponuky! Pripravili sme pre vás vianočný výber vkusných a zároveň praktických doplnkov pre všetkých, ktorých máte radi. Vyberte si z našich inšpirácií na darčeky pre ženu, muža i deti a potešte blízkych pod stromčekom kúzelným darčekom z CCC!

Vybrať ten správny vianočný darček vôbec nie je zložité, niekedy však každý z nás potrebuje malú radu. Presne preto sme pre vás pripravili zoznam overených nápadov na darčeky, ktoré obdarovaných zasiahnu priamo do srdca. A potešia ich nielen na Štedrý deň! Vždy, keď ich budú mať na sebe či pri sebe, spomenú si na vás a na vaše spoločné vianočné chvíle.

V tomto období však nezabúdajme ani na narodeninových a meninových oslávencov a oslávenkyne. Naše tipy na darčeky pokojne použite aj na výber darčekov k sviatkom, výročiam, alebo len tak, z lásky – úsmev vyčaria naozaj pri každej príležitosti!

Darčeky pre ňu

    

 

Ak pre ňu hľadáte darček, do ktorého sa zamiluje, máme pre vás hneď niekoľko tipov! Každá žena má rada pocit tepla, či už je to duša romantická, divoká, alebo nadčasovo klasická. Venujte jej pod stromček doplnky podľa jej vkusu – šál, ktorý ju zabalí do horúceho objatia doplňte o ladiace kvalitné rukavice či čiapku.

Nič nepokazíte ani koženou peňaženkou či kabelkou. Trendový je motív krokodílej kože a zvieracej potlače, ale pokojne stavte aj na hladkú koženú klasiku. Medzi kabelkami sú ešte vždy obľúbené opaskové kabelky, ktoré veľmi pohodlne uschovajú všetky potrebné maličkosti. 

Azda najväčšou klasikou sú kožené čierne lodičky, ktoré sú elegantnou a vkusnou bodkou vhodnou pre takmer každý outfit. Neváhajte a zabaľte jej ich pod stromček! Pripravíte jej tak celoročnú univerzálnu obuv, ktorú si nebude vedieť vynachváliť. 

V CCC nájdete vhodný darček pre každú ženu: matku na plný úväzok, ktorá hľadá kvalitu a pohodlie, tínedžerku, nasledujúcu najnovšie módne trendy, či sestru, ktorá si na vysokom opätku plánuje hneď niekoľko koncoročných večierkov. Pre každú z nich a všetky iné sú práve doplnky skvelou cestou, ako vyzerať aj v rovnakom oblečení vždy inak.

Darčeky pre neho

Aj muži si potrpia na upravený výzor! Podarujte im eleganciu a štýl v podobe kvalitnej obuvi do práce aj na horskú chatu, ktorá nielen že vyzerá dobre, ale aj zahreje. Hitom je prírodná či ekologická koža v zemitých farbách a v klasickej čiernej. Medzi športovejšími teniskami sú zas v obľube viacfarebné kombinácie.
Ak nepoznáte veľkosť chodidla, ideálnym darčekom pre muža sú overené klasiky ako kožené peňaženky, opasky, či rukavice, ktoré hrajú dôležitú úlohu pri celkovom dotváraní každého outfitu. A ako čerešničku na torte pribaľte ponožky!

Darčeky pre deti

 

Deťom urobí radosť všetko, čo je hravé a veselé, ich rodičom zas to, čo je aj funkčné. Vyberte najmenším kvalitnú a teplú zimnú obuv v štýlových motívoch, vďaka ktorej ich nôžky ostanú v suchu aj po poriadnej guľovačke! Parádenie sa však obuvou nekončí – skvelým tipom, ako deťom vyčariť chuť ísť do zimy, sú čiapky, šály a rukavice s rozprávkovými motívmi. Malí milovníci módy sa isto potešia aj netradičným čelenkám a ponožkám.

 

Viac o CCC