Nová VIP kinosála v CINEMAXe


29.12.2017 - 31.01.2018

Kino CINEMAX ŽILINA sa po 10 rokoch od otvorenia dočkalo nielen modernizácie vstupného priestoru ale aj vytvorenia novej VIP kinosály. V rozšírenom a zmodernizovanom foyer kina sme klasické plagátové plochy nahradili digitálnymi. Modernizáciou prešiel aj bufet a pokladňa, a pršli sme ku konceptu spojeného predaja. Na jednom mieste si môžete kúpiť vstupenky aj občerstvenie. 

Ďalšou a najväčšou novinkou v kine CINEMAX ŽILINA je vznik novej VIP kinosály, ktorá vám ponúka jedinečný komfort. Nadštandardné VIP kreslá sú širšie, disponujú väčšími sedadlami a vďaka ich polohovateľnosti nebude žiaden problém vystrieť si nohy pre maximálne pohodlie. Sedenie vo VIP je spojené s možnosťou si objednať si čokoľvek z portfólia kaviarne priamo do sály prostredníctvom tabletov, ktoré sú súčasťou sedenia.

Divákov okrem modernejších priestorov a novej kinosály poteší aj lepší a dokonalejší zvuk Dolby surround 7.1, ktorý umožňuje presnejšie umiestnenie zvukových efektov v sále. Pridané reproduktory zabezpečia presnejšiu reprodukciu 360° kruhových pohybov okolo sály ako aj zvukové prelety bez použitia postranných reproduktorov, napomáhajúc tak lepšej simulácii preletu.