STROMČEK PRIANÍ


04.12.2016 - 20.12.2016

Každoročne, počas vianočného obdobia  plníme vianočné priania pre tých, ktorí v tieto rodinné sviatky ostávajú  bez rodiny. 

V zábavno-obchodnom centre MAX Žilina je od 4.DECEMBRA umiestnený krásny vianočný stromček, ktorý v sebe nesie viac ako len radosť z jeho krásy. Obsahuje posolstvo, ktoré by sme chceli rozniesť do všetkých kútov Žiliny. Správu, že na Vianoce môžeme splniť vianočné prianie nielen svojim blízkym, ale aj ľuďom, ktorí so svojimi blízkymi nemôžu byť. 

Klienti a seniori z domova dôchodcov HARMÓNIA v Žiline pre vás vyrobili originálne vianočné gule, ktoré povešali na vianočný stromček v MAXe. Každý návštevník môže splniť ich priania a na pamiatku si domov zoberie vianočnú guľu zo stromčeka. Na stromčeku je presne 61 vianočných gulí. 61 vianočných prianí pre babičky a deduškov. 61 maličkostí a darčekov, ktoré seniorom spravia VIANOCE. Nestojí to veľa.  

Zoznam prianí nájdete v MAXe alebo na našom FB. Darčeky doneste anjelikovi do centra alebo odovzdajte na SBS na 2. poschodí do 20.DECEMBRA. 

ĎAKUJEME.

Aktuálny prehľad prianí nájdete aj tu: https://www.facebook.com/pg/zocmax.zilina/photos/?tab=album&album_id=1515717348445466