Náš blog

Privítajte zimu so zateplenými teniskami

Pridal Board Paradise v kategórii Fashion , pridané 14.12.2016

Majte nohy ako vo vatičke. Zima už nekompromisne klope na dvere, preto ak ste si do dnes nezadovážili vhodné topánky na zimu, teraz je ten správny čas. Pre vaše nohy, ktoré vás nosia celý deň, sú tou správnou voľbou zateplené tenisky. Vykročte preto do zimy v správnych topánkach.

Sneh, voda, alebo blato pre vás už nemusia znamenať žiadny problém, pretože správne topánky vás bez problémov ochránia pred nepriazňou počasia. Ak nepatríte medzi ľudí, ktorí nosia v zime ťažké topánky alebo čižmy, je pre vás správnym riešením zvoliť si pohodlnejší variant tenisiek určených do chladného počasia. Tenisky so zatepleným vnútrom si okamžite zamilujete, pretože sú maximálne pohodlné a vaše nohy budú udržiavať v teple, aj keď budú vonku mínusové teploty. Kožušinka vo vnútri zahreje počas chladnejších dní a dokonale sa prispôsobí tvaru vašej nohy, čím vám zaručí maximálny komfort a nepríjemný chlad a sneh tak nemajú šancu.

Tenisky s vysokým strihom

Najlepšou voľbou zateplených tenisiek sú tie s vysokým strihom, ktoré poskytnú vaším nohám stabilitu. Pri prechádzkach po snehu vám zafixujú členok proti vyvrtnutiu, aj keby ste sa trošku pošmykli. Navyše takýto strih topánok je momentálne veľmi trendy a na trhu nájdete najrôznejšie farebné kombinácie, ktoré sa vám určite zapáčia. Siahnite po vysokých, zateplených, kožených teniskách značiek DC, Vans, Converse či Nike. Vysoké zateplené tenisky môžete navyše skombinovať s akýmkoľvek oblečením.

Sú vynikajúce

Pri zateplených teniskách všetkých obľúbených športových značiek oceníte hlavne odolnejšie zvršky, ktoré len tak ľahko neobijete a čo je najdôležitejšie, určite vám nepremoknú. Vysoko odolné športové tenisky sú vyrobené z kože, prepracované do posledných detailov s moderným strihom. Vysoká gumená podrážka zabráni prenikaniu vody.

Klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy

Dobrou alternatívou na zimu sú aj tenisky vysokého strihu, ktoré ale nemajú vo vnútri kožušinku, no sú tak obľúbené a populárne, že sa nosia ja keď je nasnežené. Kožené tenisky Nike Air Force sú ušité z kvalitnej kože, preto sa v nich budete cítiť veľmi pohodlne aj keď vonku už poriadne prituhne.

 

 

Galéria
Komentáre k príspevku