Náš blog

Nebojte sa extravagancie a vyšperkujte svoj šatník

Pridal v kategórii Fashion , pridané 14.08.2018

Každá žena miluje listovať v módnych magazínoch, v ktorých si vychutnáva pohľad na dokonalé oblečené modelky v exkluzívnych a často provokatívnych kúskoch. Lenže nie každá žena má i odvahu vyjsť v takýchto kúskoch na ulicu v reálnom živote. Nebojte sa byť odvážne a experimentujte s výraznejšími kúskami. Uvidíte, že si to všimne aj okolie a stanete sa skutočnou Femme Fatale, ktorú všetci obdivujú.

Väčšina známych žien, ktorým leží svet pri nohách je zároveň módnymi ikonami. Medzi takéto celebrity patrí napríklad i speváčka Beyoncé, Nicky Minaj, ktorá hrdo vystavuje v úsporných kúskoch svoje veľké pozadie, Lady Gaga, ktorá sa nebojí obliekať šokujúco a kľudne si na seba navlečie aj odev zo surového mäsa, a predsa ju obdivujú milióny fanúšikov. Zrejme najväčším chameleónom vo svete módnych ikon je Rihanna, ktorú raz možno vidieť oblečenú ako nesmelé dievčatko, inokedy ako poriadnu dračicu v priesvitných šatách. Takže milé dámy, byť odvážne, provokatívne, či šokujúce sa rozhodne oplatí. 

Topánky sú základ

Ako sa raz vyjadrila ikona filmového plátna Marilyn Monroe: „Dajte dievčaťu správne topánky a dokáže dobiť svet!“ A tento citát platí v praxi do poslednej bodky. Topánky sú totiž ako šperk, ktorý dokáže aj z obyčajného trička a nohavíc vykúzliť neopakovateľný štýl. Ak nechcete splývať s davom, rozhodne treba zvoliť niečo odvážnejšie. Ak sa nebojíte experimentov, tým pravým orechovým by mohli byť napríklad aj topánky aké nosí aj Lady Gaga. Zohnať sa totiž dajú už aj na Slovensku, v trnavskom butiku s oblečením nielen na party a voľný čas, ale aj na športové aktivity, ako pole dance, pilates, jógu, alebo novodobý twerk.

Zvieracie vzory

Veľa dám sa snaží zvieracím motívom vyhýbať, pretože majú obavy, že ho nedokážu správne skombinovať. Tieto predsudky sú však celkom zbytočné. Ak k výraznému kúsku so zvieracím motívom zvolíte jednoduché a nenápadné ostatné časti oblečenia, zaručene vykúzlite naozaj pôsobivý outfit, ktorý bude vyzerať štýlovo a na ulici vám ľudia budú venovať svoje obdivné pohľady.

Kabelka ako výrazný doplnok

Ak patríte skôr k ženám ktoré majú rady jednoduchý outfit ale milujú výrazné doplnky, ktoré na prvý pohľad udrú do očí, rozhodne siahnite po extravagantnej kabelke. Tá dodá jednoduchému oblečeniu celkom iný feeling. Tajomstvo príťažlivosti s často krát neskrýva len v oblečení ale aj v samotných doplnkoch, a preto na ne rozhodne netreba zabúdať.

Správny imidž aj pri športovaní

Športové oblečenie je kapitola sama o sebe. Kým kedysi stačili na behanie a posilňovanie iba staré tepláky a tričko, dnes už ide aj o otázku štýlu. A práve pri tejto aktivite si môžeme dopriať najvýraznejšie farebné, či vzorové úlety v outfitoch, lesklé legíny alebo kvetovaný top, ktoré môžu byť oveľa krikľavejšie ako oblečenie na každodenné nosenie. „Navyše, veselé vzory a farby môžu pomôcť  lepšie sa odreagovať od každodenných povinností, dostať náladu do správnej polohy a pomôcť k lepšiemu výkonu.

Zdroj: https://poledance32.sk/

Komentáre k príspevku