Náš blog

Víťazka Blogera roka 2018 v kategórii Fashion je už známa. Janatini opätovne obhájila svoje prvenstvo

Pridal v kategórii Fashion , pridané 29.06.2018

Štvrtý ročník súťaže Bloger roka 2018 sa pomaly blíži k svojmu finále a mená viacerých víťazov sú už známe. Kým v niektorých kategóriách zahviezdili na popredných miestach nové tváre, v kategórii Fashion oslavuje svoje druhé víťazstvo za sebou módna blogerka a stylistka Jana Tomas, známa aj pod prezývkou Janatini.

Ani tento rok nebola o novinky v súťaži Bloger roka 2018 núdza. Okrem tradičných kategórií, ktorými sú napríklad Fashion, Travel alebo Food pribudli aj dve nové kategórie Mama a Instagram roka. Vyhlasovanie jednotlivých kategórií prebiehalo od 18. júna do 29. júna. Kým v niektorých kategóriách prekvapili nováčikovia, v kategórii Fashion svoje víťažstvo opätovne potvrdila módna blogerka a stylistka Jana Tomas, ktorú na sociálnych sieťach fanúšikovia poznajú pod prezývkou Janatini. 

Tak ako aj v ostatných kategóriách, ani nominované blogerky v kategórie Fashion do poslednej chvíle netušili svoje umiestnenie. Partnerom kategórie Fashion sa stala spoločnosť CCC. Pohárikom sektu preto svoje prvenstvo oslávila blogerka Janatini v bratislavskej predajni CCC. K úspechu jej pogratulovala organizátorka súťaže Bloger roka Jana Malaga a mananážerka spoločnosti CCC Alena Langová, ktorá jej zároveň odovzdala poukážku na nákup v predajni CCC. V spoločnosti svojich priateľov a asistentky CCC sa víťazka vybrala na prieskum predajne. „V mojom šatníku nesmú chýbať zlaté sandále bez opätku, ktorých mám každú sezónu hneď niekoľko. Zlatá farba totiž pekne zvýrazní opálenú pokožku. V letnej sezóne sú vyhľadávané aj sandále na plnej platforme, ktoré sú pohodlné, nohy predĺžia a dodajú postave pár centimetrov navyše,“ hovorí víťazka kategórie Fashion pre rok 2018. Prezradila aj to, ako by sme mali kombinovať kabelky: „Už niekoľko sezón neplatí, že kabelky je potrebné kombinovať a farebne ladiť s topánkami či doplnkami, toto pravidlo sa v súčasnej móde skôr porušuje,“ dodala na záver. 

Po nákupoch sa víťazka vybrala na príjemnú večeru v centre Starého mesta v spoločnosti svojich priateľov, manažérky spoločnosti CCC a organizátorov súťaže Bloger roka. Čerešničkou na torte bol wellness so špeciálnou masážou nôh, ktorá po náročných nákupoch určite padla vhod. 

 

Komentáre k príspevku