Náš blog

Vyrazte do ulíc v kultovej šiltovke New Era

Pridal Board Paradise v kategórii Fashion , pridané 31.10.2016

Šiltovky nepatria len na hlavu adolescentov či skejterov a už vonkoncom ich nenosia iba reperi. Štýlovú šiltovku si na hlavu môže dať ktokoľvek bez obmedzenia veku či pohlavia. Dokonca, ak ju doladíte so zvyšným oblečením, môže byť aj skvelým módnym doplnkom. Presne to platí o kultových šiltovkách New Era.

Spoločnosť New Era Cap Company vznikla v roku 1920 a od vtedy patrí medzi najlepších výrobcov pokrývok hlavy na celom svete. Lifestylová značka, ktorá je na športovom trhu už viac ako 95 rokov prináša výrobky prekračujúce prah času, kultúry, športu a módy. New Era vyniká širokou ponukou šiltoviek, ale aj oblečenia a doplnkov. Poznajú ju hlavne hráči a priaznivci baseballu, pretože spoločnosť je výhradným výrobcom a predajcom šiltoviek, ktoré nosí každý tím Major League Baseball. Najčastejším vzorom na šiltovkách je preto znak NY (New York Yankees), ale v kolekciách nájdete aj iné športové kluby či vzory.

 

Šiltovky New Era

 

Čím sú charakteristické

Kultová značka s vyšitým vzorom družstva New York Yankees je obľúbeným vzorom mnohých umelcov, spevákov a športovcov. Pre šiltovky značky New Era je typický jemne ohnutý šilt s ôsmimi radmi švov, vetracie otvory po celom obvode pre lepšie prúdenie vlhkosti a zapínanie na textilný opasok so sponou alebo dokonca aj na suchý zips. Obvod šiltoviek sa dá regulovať, čo oceníte hlavne preto, že si ich dokážete presne prispôsobiť. Práve vďaka tomu perfektne sedia.

 

Šiltovka New Era Oxford Lights

 

Truckerky

Každý milovník šiltoviek vie, čo je truckerka. Je to čiapka so sieťkou vzadu a otvorenými zadnými panelmi s nastaviteľným pásikom. Tvarovaný šilt a pevná štruktúrovaná korunka, ktorá svojim strihom kopíruje tvar hlavy, dávajú šiltovkám New Era typický tvar a obľubu po celom svete. Takáto šiltovka podčiarkne vašu osobnosť a vďaka nej sa budete cítiť pohodlne.

 

Šiltovka New Era Los Angeles Lakers

 

Nie len pre pánov

Šiltovky už dávno nie sú iba mužskou záležitosťou. Pri značke New Era si na svoje prídu aj dámy, ktoré sa cítia trendy v športovom oblečení. Dizajn je na každom kuse inak rozložený a dokonca sa tieto šiltovky vyrábajú aj v typických ženských farbách. Už na prvý pohľad si tú dokonalosť jednoducho zamilujete a nebudete si ju chcieť zložiť z hlavy.

 

Šiltovka New Era MLB League Basic

 

Stačí si vybrať

Šiltovky sa vyrábajú športové, elegantné, s dlhým šiltom, krátkym šiltom, s nápismi, bez. Trh je zaplavený najrôznejšími kúskami, ktoré skvelo sedia a perfektne na hlave vyzerajú. Štýlové šiltovky nájdete aj medzi značkami Jordan, Vans, Nike SB, Dakine a mnoho iných. Ich cena sa pohybuje od pár eur, no pri zberateľských kúskoch za ne môžete zacvakať až niekoľko tisíc eur.

 

Šiltovky New Era

 

Šiltovka Dakine Carson

Komentáre k príspevku