Náš blog

Stavte na pohodlie s jesennou kolekciou Lasocki

Pridal CCC v kategórii Fashion , pridané 02.11.2016

Nesmúťte za teplými dňami, radšej sa potešte novým párom topánok z jesennej kolekcie Lasocki! Či už dávate prednosť nízkym topánkam, vysokým podpätkom alebo ležérnej klasike - všetko nájdete v CCC!

Šik sú tlmenejšie farby

Po letnej divočine hrajú na jeseň prvé husle tlmenejšie farby. Nová kolekcia koženej obuvi Lasocki prináša klasickú sériu v jesenných tónoch hnedej, ťavej, zelenej a čiernej. Odvážne dámy zaujmú topánky v stále aktuálnych odtieňoch vínovo červenej a tmavomodrej, s ktorými ľahko zabudnete na melanchóliu jesenných dní.

Pohodlie aj na podpätkoch

S nastupujúcim chladnejším počasím určite oceníte komfort a praktickosť aktuálnych modelov. Trendom tohtoročnej jesene sú nižšie topánky, ktoré nechajú vydýchnuť ženským nohám. Ak by ste sa predsa len nevedeli vzdať vysokých topánok, široké spektrum nižších čižiem dopĺňajú modely na podpätku alebo platforme. Hitom chladnejších mesiacov sú jednoznačne topánky na klinovom či stĺpcovom podpätku, ktoré opticky zoštíhľujú a lichotia ženskej postave.

Jesenná klasika stále na výslní

V kolekcii Lasocki nechýbajú ani šnurovacie topánky pánskeho štýlu. Pre túto líniu je typická nielen striedma a nadčasová farebnosť, ale aj miestami tónovaná koža a spracovanie s vysokým leskom. Ak patríte medzi fanúšičky ležérneho štýlu, takýmto výberom zaručene nič nepokazíte. Najlepšie na tom je, že svedčia ženám s útlymi i so širšími lýtkami.

Na vrchole módneho neba sa už niekoľko jesení držia tzv. chelsea boots. Predstavujú jedny z najpraktickejších topánok, ktoré sa vďaka elastickému patentu na boku rýchlo nazúvajú. Túto sezónu si ich môžete zaobstarať v rôznych obmenách a vylepšeniach, či už s prackami alebo bez, semišové alebo kožené, a takisto v rôznych farebných kombináciách. Skombinujete ich naozaj ku všetkému – od džínsov, sukieň, kožených búnd či kabátov.

Myslite na svojich blízkych

Kolekcia Lasocki má líniu určenú aj pre mužov, drobcov a staršie deti, takže pri love jesenných trendov môžete spojiť príjemné s užitočným a pohľadať pohodlné kúsky pre vašich najbližších. V CCC to všetko nájdete pod jednou strechou a s garanciou kvality  vo forme prestížneho ocenenia SuperBrands Award 2015 za zákaznícku spokojnosť.   

 

Príďte si po veľkú dávku jesennej inšpirácie do predajní CCC  alebo na www.ccc.eu/sk.

Komentáre k príspevku