Náš blog

Kvetinová fotostena

Pridal Silvia Cisarikova #sissque v kategórii Fashion , pridané 16.03.2017

Nielen kvôli najlepšiemu kinu široko ďaleko a jeho výbornému programu, ale aj kvôli obchodom, ktoré sú plné jarných kolekcií, službám, ktoré ponúka a aktuálne aj kvôli niečomu, čo bude zaujímať predovšetkým to nežnejšie pohlavie. Veď my ženy sme predsa známe tým, že sa rady fotíme, v telefóne máme minimálne stovky až tisícky selfie, na sociálnych sieťach sa rady pochválime vždy nejakou zaujímavou fotečkou. Sme špecifické aj tým, že máme rady nežné veci, romantiku, milujeme vyznania a kvety. A práve to, čo máme najradšej, vystihlo známe ZOC MAX v Žiline a inštalovalo vo svojich priestoroch kvetinovú fotostenu.

Tak dokonalú, aby vám vyčarila úsmev na tvári a doslova vás podnieti urobiť si pri nej aspoň jednu jedinú selfie. Ja som si ich urobila hneď niekoľko a ešte som požiadala manžela o pár rôznych záberov.  Pre prípad, ak sa tam zastavíte, môžete sa napríklad nimi aj vy inšpirovať. Stena má samozrejme vertikálnu polohu, ako to môžete vidieť na fotografiách, ale pri správnom uhle budú vaše fotky vyzerať tak, ako by ste ležali na koberci zasypanom kvetmi. Kvety sú v nádherných púdrových, ružových a marhuľkových odtieňoch a bola by ozaj škoda, nemať takú peknú fotku na pamiatku. A čo ma prekvapilo, môj manžel sa fotí nerád, no kvetinová stena ho tak oslovila, že selfie pri nej musela byť a už ju aj vystavuje na sociálnych sieťach.  Okrem samotnej steny tu nájdete aj ďalšie krásne rekvizity a je na vás a vašej fantázií, ako ich využijete. Nechýba kvetinový dáždnik, balóny, na ktoré si môžete napísať odkaz, ozdobené stromy či žiarivo žlté korely . Už teraz sa teším, do akej mieri budete kreatívne práve vy a aké fotky od vás uvidím na Instagrame a Facebooku, a tiež sa rada od vás inšpirujem. 

Navyše, fotografiu pri kvetinovej stene môžeš poslať alebo postnúť do komentu na FB stránku OC Max Žilina, spomedzi všetkých sa vyberie jedna, ktorej autor získa permanentku na vstupy do welness centra hotela Hotela Holiday Inn**** .

Kvetinová stena sa nachádza na 1. poschodí ZOC Max, hneď vedľa predajne Sportissimo. A ešte aby som nezabudla, jej autorka je šikovná Peťka Chovancová zo Žiliny, ktorá je známa svojou kvetinovou tvorbou nielen v podobe jedinečných kytíc, ale aj kvetinových čeleniek, ktoré my ženy tak rady nosíme.

Nezabudnite sa napríklad nadchádzajúci víkend dohodnúť na jarné nákupy s kamarátkami či partnerom a rovno sa zastaviť na skvelé fotky. Budú stáť len pár minút vášho času a možno budete mať peknú spomienku, minimálne v telefóne, ešte niekoľko rokov. A na margo fotenia, čo sa týka outfitu, odporúčam vám niečo pekné, jemné, jednofarebné, pokojne aj jednoduchý biely top, aby fotka pôsobila príjemne a nežne, ja som zvolila aktuálne módne jeansové šaty s volánikmi. A samozrejme, outfit si vyberajte aby ste a aj vy pri nakupovaní cítili pekné a výnimočné, lebo to, ako sa cítime, vyžarujeme aj navonok nášmu okoliu a nikdy nevieme, koho stretneme a čo pri nakupovaní zažijeme.

Zábavno-obchodné centrum Max v Žiline mám rada nielen kvôli obchodom, službám, kinu, dobrej reštaurácií, ale aj dobrému prístupu, bezproblémovému parkovaniu, prehľadnej orientácií (všetko tu je usporiadané pokope, človek nemusí chodiť kvôli jednému obchodu stovky metrov cez celé nákupné stredisko) a hlavne, dostanem tu vždy všetko pod jednou strechou. Kto už má plán na víkend? Smer Žilina OC Max.  A nezabudni sledovať na Instagrame @maxzilina .

Komentáre k príspevku