LASOCKI - to je kvalitná obuv pre celú rodinu


18.10.2021 - 07.11.2021

Rodinka štýlových

Aby nikomu nebola zima, aby nikomu „netieklo do topánok“ a aby si každý z rodiny mohol užívať usmoklené mesiace na čerstvom vzduchu. Napadá vám len jediné riešenie? 

Jedna z najobľúbenejších značiek z portfólia produktov CCC Lasocki ich má oveľa viac. Malí, strední, nerozhodní ľudia, veľkí ľudia, mamy, tatovia aj štýlové babky a dedovia sa vďaka najnovšej kolekcii na obdobie jeseň – zima 2021 obujú do topánok, ktoré držia stopu s najnovšími módnymi trendami a zároveň zvládajú držať „od tela“ vlhké a chladné počasie.

To vás a vašich blízkych vôbec nemusí limitovať v spontánnosti. Môžete ísť kam chcete a robiť čo chcete. Nemusíte deťom zakazovať „skákanie v kalužiach plných blata“ – obľúbenú disciplínu všetkých malých fanúšikov Prasiatka Peppa. Nemusíte sa už báť toho, že premoknete a premrznete od nôh pri dlhočiznom kočíkovaní svojho najmenšieho. Nemusíte si robiť starosti o svojho teenagera, ktorý sa vyberie počas chladných večerov preskúmať program kín s kamarátmi. Skrátka, kto je dobre obutý, môže aj v neprívetivých mesiacoch robiť to, čo má rád – podobne, ako to zachytil na nových kampaňových fotografiách Dan Beleiu, berlínsky fotograf, ktorý fotil módne kampane pre českýVogue.

 

Od bielej kávy až k slanému karamelu

Keď ste sa v tejto sezóne rozhodli rozbiť koncept svojich tmavých a čiernych topánok, rozhodli ste sa dobre. V kolekcii nájdete široký výber odtieňov béžovej. Práve táto farba bude v aktuálnej sezóne skrášľovať a rozjasňovať ulice. A kto si trúfne, môže siahnuť aj po bielej. 

Snáď najlepšou, univerzálnou voľbou do sychravého počasia sú členkové topánky, chelsea boots, mokasíny na masívnej podrážke či „kozačky“, ktoré v tejto sezóne slávia svoj veľký návrat. Mnoho strihov topánok v aktuálnej sezóne zvádza k tomu, že dámy by si vedeli vybrať aj z pánskych modelov topánok a páni poškuľujú po kúskoch z dámskej kolekcie! Detské Lasocki Kids a Young sú kapitolou, ktorú bezpečne poznajú všetky mamičky. Mäkké, pohodlné zmenšeniny „dospeláckych“ topánok sú presne tým, čo deti a školákov baví. Baví to samozrejme aj maminy a tatinov, ktorí sa môžu so svojou malou kópiou zladiť. Občas je to aj tak, že si maminy hovoria: „Presne, ale úplne presne toto by som potrebovala vo veľkosti 36 a viac.

Kolekcia Lasocki sa teší veľkej obľube aj vďaka tomu, že dokáže skĺbiť vysokú funkčnosť topánok so zdanlivo nenápadnými detailmi, ktoré jasne hovoria o štýlovosti toho, kto si svoj pár v kolekcii našiel. Rovnako to platí aj pre doplnky, ktoré potešia nielen oko, ale aj každého, kto si zo širokej ponuky kabeliek, tašiek a batohov vyberie. Doplnky podobne ako topánky z kolekcie Lasocki neustále prekvapujú praktickosťou, ktorá je zhmotnená v absolútne štýlovej forme.

Všetky topánky a doplnky z najnovšej kolekcie nájdete v e – shope www.ccc.eu/sk a v kamenných predajniach. ČI sa už rozhodnete užiť si skúšanie naživo, alebo obujete celú rodinu prostredníctvom nákupu na e- shope, nezabudnite sa prihlásiť do Klubu CCC, ktorý pravidelne svojim členom ponúka extra výhody a predĺženú lehotu na vrátenie alebo výmenu topánok. 





 


Viac o CCC