KVL by KENVELO: URBAN ESCAPE - jeseň zima 2017/2018


18.08.2017 - 15.09.2017

Budík – pospať si – „ešte5 minút“
dopravný ruch – zvuk klaksóna – „uzávierka je dnes!“
Nie, toto nie je scéna z filmu, je to každodenný chaos, ktorému všetci čelíme.
Preto pre sezónu jeseň zima 2017/2018 prichádza KVL s výzvou vo forme URBAN ESCAPE. Príjemnejšie prežitie našich každodenných udalostí.
Začnite svoj deň pozitívnym postojom a dokončite svoju správu v oblečení, ktoré sa rozhodnete nosiť.
Oblečenie s príbehom, v ktorom vytvárate spomienky.
Vaše obľúbené džínsy, nová košeľa, ľahký svetrík a cool bunda, pretože „môže byť večer chladno, keďsa chystám stretnúť s priateľmi“.
Nová sukňa a blúzka, ktorá robí vaše oči krajšími, „na schôdzku v kine s pekným chlapcom z večierka“.

DÁMSKA KOLEKCIA

Prvú časť kolekci etvorí prechod od leta k jeseni a počíta s pohodlným oblečením, ktoré dovoľuje ženám byť tak trendy a dostatočne voľné, aby si podmanili každodennú rutinu.

URBAN ESCAPE s blúzkami v čistých líniách, mäkké materiály a farby, zmes denimu a eko-kože, oblečenie, ktoré spĺňa rôzne smery štýlu: punk, škola, škandinávsky minimalizmus.

Kockované košele sa stali kľúčovými prvkami a podľa štylistov KVL by KENVELO sa nosia s eko-koženými sukňami, plisovanými sukňami - všetko pre vzhľad punku - alebo s indigovo zafarbenými džínsami pre outfit do školy.

Zaujímavé v tejto sezóne sú prestrihy v oblečení určenom pre ženy. Skutočné prestrihy, pretože módni návrhári KVL by KENVELO vytvorili pre extra neformálnu modernu okolo ramien otvory transformujúce základné prvky na zmyselné.

Základnými prvkami kolekcie sú bundy, blejzre a bombery - vďaka svojej funkčnosti, ale tiež kvôli svojej všestrannosti. Blejzre rôznych textúr a pasujúceho strihu  určené pre ženy, ktoré dávajú prednosť rôznym štýlom - od neformálnych po elegantne ležérne až elegantné.

Textilné bundy a eko-kožené bundy určené pre dynamické ženy, ktoré vedia, čo chcú. Všetko pre úspešný URBAN ESCAPE:

Bohatý segment tejto kolekcie tvoria šaty - oblečenie, ktoré vďaka svojej kvalite a komfortu lichotí siluete žien.

PÁNSKA KOLEKCIA

V tejto sezóne prináša KVL mnoho dokonalých kusov pre búrlivý mestský život, keď je veľmi dôležité udržať si určitý moderný a neformálny štýl.

Veľká časť kolekcie teda zahŕňa bundy, elegantne ležérne nohavice z voľných materiálov, jednofarebné košele s jednoduchou textúrou. Čo Vás príjemne prekvapí, je kvalita materiálov, na ktorú sa značka zameriava.

V pulzujúcej oblasti URBAN ESCAPE je využívaná neformálna línia a nutnými sa stávajú funkčné prvky kolekcie: vesty, bombery výrazných farieb, bavlnené mikiny a blúzy.

Každodenné aktivity majú dokonalého komplica, či už idete do kancelárie, do školy alebo idete na víkend. Pohodlné nohavice, džínsy klasického strihu a rôznych odtieňov modrej farby, tričká s potlačou a ľahké blúzy – všetko je jednoduché kombinovať, aby sa váš život stal každé ráno trochu jednoduchším.


Viac o LIPHIP