SVADOBNÁ VÝSTAVA 2020


28.02.2020 - 14.03.2020

S každým novým rokom prichádzajú aj nové svadobné trendy.

ZOC MAX Skalica pravidelne organizuje  Svadobnú výstavu  2020 , ktorú nájdete  na prízemí obchodného centra  v dňoch od 28.02. – 14.3.2020.
Na výstavu svadobných a spoločenských šiat ,ukážku slávnostného prestierania, svadobných oznámení , výzdoby , obrúčok, etikiet a fotografií ,pozývame nielen budúcich mladomanželov , ale aj všetkých návštevníkov.

Čo všetko si môžete pozrieť?

Slávnostne prestretým svadobným  stolom sa bude prezentovať Reštaurácia na Golfe, ktorá pre Vás dokáže zabezpečiť okrem iných spoločenských akcií aj svadobnú hostinu s kapacitou až do 120 osôb. Samozrejmosťou je priestor pre DJ alebo hudobnú kapelu a tanečný parket.

Hostia si môžu v rámci svadobnej hostiny vyskúšať golf na cvičných plochách a deti sa môžu zahrať  na detskom ihrisku. Krásny areál golfového rezortu ponúka aj možnosť romantického svadobného obradu  priamo pod holým nebom.

Nádherné , trendové svadobné a spoločenské šaty  predvádzajú známe svadobné salóny:
GLAMOUR ( Skalica), Lirio(  Holíč) Michaela (Skalica) a ELEGANCE – for me. (Stupava, Brodské)

Svadobné obleky a spoločenské šaty vystavujú predajne  spoločenských šiat a doplnkov MICHELL fashion a ADAM, ktorých prevádzky nájdete  na prízemí  obchodného centra. Krásne slávnostné kytice vrátane svadobných  kytíc podľa Vašich predstáv si môžete objednať  na predajni Kvetinárstvo TREND , ktoré sa nachádza na prízemí obchodného centra. Agentúra Sarah events – Sára Greňová, okrem  netradičnej  a modernej kvetinovej výzdoby poskytuje  hlavne kompletný servis od plánovania  svadby cez prípravy  a samotný deň „ D“.

Dokonca všetko po svadbe aj poupratuje)

Agentúra spolupracuje s Reštauráciou  na Golfe a spoločne veľmi profesionálne vyzdobia priestory  a vytvoria  tak tú správnu  osobitú atmosféru na každej svadbe, či inej akcii.

Tlačiarenské služby, ako svadobné oznámenia, obálky, pozvánky, menovky na stoly, etikety na víno a iné tlačoviny navrhne a vytlačí firma DMM - Mgr. Dana Rafajová (Skalica).

Poradenstvo pri výbere obrúčok a šperkov Vám  veľmi odborne  poskytne predajňa ŠPERK Holíč , ktorá je hneď oproti hlavnému vchodu na prízemí obchodného centra.

Nádherné svadobné fotografie vystavujú profesionálne fotografky Jana Kvaltínová  a Zuzana Grebáčová .

Veríme, že sa necháte inšpirovať našimi vystavovateľmi a svoj svadobný deň bude pre Vás nezabudnuteľný.