Rezervované pre ženy september2019


01.10.2019 - 31.10.2019

Do septembrovej premeny sme vybrali 41-ročnú p. Martinu Rybnikárovú, mamičku 2 synov Tomáša a Matyáša, pre ktorých sa organizuje charitatívny beh MAX RUN.

Rozhodli sme sa venovať tento deň práve jej, pretože si to veľmi zaslúži.Pri rozhovore s ňou o ich synoch,  o tom, ako to u nich v rodine funguje,čo všetko je potrebné za synov počas celého dňa a noci urobiť, lebo im to ich choroba neumožňuje, si bežná rodina so zdravými deťmi nevie ani predstaviť. 

Na pani Martinu čakalo prekvapenie v podobe kozmetiky v Salóne Tina, v Holíči, kde sa jej venovala pani kozmetička Pavla Mikičová.

Vlasy sa zverili do rúk kaderníčke p.Monike Kudláčovej v kaderníckom salóne Monna, ktorá upravila pôvodný pohodlný krátky strih. Avšak aby bola zmena,vlasy oživila farbou,nakoľko si ich p. Martina ešte nikdy nefarbila.

Záverečný makeup urobila vizážistka Zuzana Ondrisková ,salón Zuzana makeup artist.

P.Martina sa s praktických dôvodov vôbec nemaľuje,iba výnimočne, záleží od udalosti, 

Obed do akcie Rezervované pre ženy venovala prevádzka IL Ristorante Italiano.

Oddych sme jej dopriali aj v podobe pedikúry na prevádzke Max nails.

Po obede sme si sadli na výbornú kávičku v kaviarni GALLERY Café,  kde sa už tradične rozprávame o živote, o deťom, práci, koníčkoch. Tie p. Martina nemá, nakoľko sa plne venuje svojim dvom chorým synom, ku ktorým treba stávať aj v noci, nakoľko sa chlapci sami nevedia na posteli ani otočiť.

Oblečenie do Rezervovaného pre ženy poskytla predajňa Gate.

O výber oblečenia sa  postarala stylistka Romanka Svatíková, ktorá p. Martinu „ navliekla“ do rôznych módnych vychytávok, ale v ktorých sa p. Martina nielenže cítila dobre, ale aj dobre vyzerala.Vo vybraných outfitoch sa popri fotení v priestoroch MAXu už tradične chodilo do prevádzok pre darčeky:

ŠPERK Holíč  - náušnice a náramok podľa vlastného výberu

DOMOSS EURONICS – sada pohárov na vodu s džbánom

1.day - 2 ks á 3 l lisovanej šťavy za studena.

Deichmann- 1 ks darčekovej poukážky v hodnote 10 €.

Kvetinárstvo TREND – ružička.

Deň nám opäť rýchlo ubehol. Mali sme radosť, že si p.Martina takto neplánovane 

“ povinne“ oddýchla a mohla si tento deň v rámci možností bez výčitiek užívať.

Konečný  „výsledok „ posúďte sami

 

Prihlasovací formulár