Mama a ja - májová premena FOTOGALÉRIA


30.05.2019 - 30.06.2019

Rezervované pre ženy v mesiaci máj 2019

Mesiac máj je už tradične venovaný špeciálnej premene MAMA a JA, do ktorej sa spolu môžu prihlásiť mama a dcéra.Vybrali sme dve Janky Šišolákové zo Senice, ktoré do Rezervované pre ženy prihlásila dcéra Janka.

Ráno sa spolu odviezli do salónu Alexa Beauty Damian v Holíči, kde vlasy Janke ml. upravoval p. Damian, hairstylista a vizážista. Keďže Janka si necháva vyrastať svoje vlasy, kaderník jej vlasy profesionálne zatónoval tak, aby prechod od tmavej k blond bol čo najviac prirodzený.Vlasy ošetril a krásne upravil do moderných vĺn.

O vlasy Janky st. sa postarala kaderníčka p. Monika Kudláčová, ktorá s nami do „ premeny“  išla po prvý krát. Najskôr ostrihala poškodené vlasy a potom pár jednotlivých prameňov zosvetlila bledším farebným odtieňom. Vlasy, ktoré po zostrihu zostali oveľa zdravšie, upravila podobne, ako mala dcéra.Účes bol ležérny a veľmi omladzujúci

Vizáž Janky ml. - Petus Glamour Studio.

Vizáž Janka st. – Zuzana Ondrisková Make-up artist .

Obidvom dámam to veľmi svedčalo, vizážistky podtrhli ich prirodzenú krásu. Všetci sme sa zhodli na tom, že Janky vyzerali ako dve sestry a nie ako mama a dcéra

Obed do akcie Rezervované pre ženy venovala reštaurácia IL Ristorante Italiano.

Oddych mali na prevádzke Max nails, kde ich čakala pedikúra a príjemná masáž nôh.

Na výbornú kávičku sme boli v kaviarni Gallery café, kde sme sa rozprávali o ich

koníčkoch vo voľnom čase.

Janka ml. má záľubu v rybárčení, má rada prírodu a vychádzky.Taktiež ju baví tanec a nákupy, ako asi všetky mladé ženy.

Janka st. má rada plávanie, tanec a miluje jazdu na koni. Ale najviac ju však baví šiť pre kamarátky metódou  tzn.patchwork – zvláštna technika zošívania látok. Ide o zošívanie malých, rôznofarebných kúskov látok a zhotovujú sa ňou takto napríklad vankúše.

Oblečenie a obuv do Rezervovaného pre ženy poskytla predajňa Gate.

O jeho kvalitný výber sa postarala stylistka Romanka Svatíková. Zároveň dámy aj fotila na v rôznych outfitoch na prevádzkach, ktoré vybrané dámy obdarovali darčekmi:

DOMOSS EURONICS - mixér

ŠPERK Holíč -  náramky podľa vlastného výberu

1.day - 4 ks á 3 l lisovanej šťavy za studena

Kvetinárstvo TREND - kytičky

Celý deň ubehol v príjemnej a veselej atmosfére, obidve Janky si tento spoločný deň do sýtosti užili.

Konečný  „výsledok „ posúďte sami