Rezervované pre ženy apríl 2019


01.05.2019 - 30.05.2019

Do aprílovej premeny sme vybrali 49-ročnú p. Jitku Adámkovú zo Bzenca.

Ráno o 7.45 sme sa stretli pred MAXom a odviezli sme sa spolu do salónu Alexa Beauty Damian v Holíči. P. Damian, hairstylista a vizážista , spolu so stylistkou a fotografkou Romanou Svatíkovou sa aj dnes rozhodovali o tom, čo urobiť s vlasmi. Kaderník Damian vlasy zafarbil,skrátil a nakoniec vyžehlil.

P. Damián robil aj záverečný makeu-up. Aj tentokrát zvolil make-up jemný, denný, ktorý sa dá „ nosiť“ každý deň.Rozjasnil výraz a vynikli tak pekné, zelené oči p. Jitky.

Pani Jitka má už dospelého syna a tak sa popri svojej práci účtovníčky môže venovať aj svjim koníčkom.Má rada cestovanie, hlavne poznávacie zájazdy, v zime hory.Nesmierne ju baví floristika. Páči sa jej vyzdobený dom ,ktorý vždy tématicky podľa sviatkov krásne vyzdobí. Radosť jej robí aj psík rasy akita,s rovnakým menom Akita, s  ktorou sa 4 roky venovala canistoterapii.Psík tejto rasy si zahral vo filme Hačikó, ktorý na svojho pána verne čakal na stanici neuveriteľných 9 rokov.

Obed do akcie Rezervované pre ženy venovala Lokálna Kantína.Klasika- vyprážaný syr so zemiakmi nesklamal

Oddych sme jej dopriali v podobe pedikúry na prevádzke Max nails.

Po obede sme si sadli na výbornú kávičku v kaviarni Veri Fine Coffee, kde sme sa rozprávali o všeličom, o deťom, práci, koníčkoch.

Oblečenie do Rezervovaného pre ženy poskytla predajňa Takko a obuv zapožičala  prevádzka Deichmann. Pani Jitka si poskúšala a vyfotila sa vo viacerých outfitoch.

O výber oblečenia sa  postarala stylistka Romanka Svatíková.S pani Jitkou sme potom chodili pre darčeky a zároveň ju fotografka fotila v týchto prevádzkach a aj v priestoroch MAXu.

Darčeky venovali tieto prevádzky:

ŠPERK Holíč -  náušnice a náramok podľa vlastného výberu

1.day - 2 ks á 3 l lisovanej šťavy za studena

Deichmann- 1 ks darčekovej poukážky v hodnote 10 €.

Kvetinárstvo TREND- kytička

Celý deň nám s pani Jitkou rýchlo ubehol. Bola veľmi spokojná a mala radosť, že bola do premeny vybraná, užívala si tento deň.

Konečný  „výsledok „ posúďte sami

 

Prihlasovací formulár