Rezervované pre ženy december 2018


01.01.2019 - 31.01.2019

Rezervované pre ženy v mesiaci december 2018.

Do decembrovej premeny sme vybrali 29-ročnú p.Dorotu Lungovú z Ratiškovíc.

Do projektu Rezervované pre ženy ju prihlásil manžel,že aby sme ju trocha „vylepšili“.

Ráno o 8.00 hodine sme sa stretli pred MAXom a odviezli sme sa spolu do salónu Alexa Beauty Damian v Holíči. P. Damian, hairstylista spolu so stylistkou a fotografkou Romanou Svatíkovou sa aj dnes rozhodovali o tom, čo urobiť s vlasmi. P. Dorotka mala prirodzene kučeravé vlasy, avšak večer si ich pred „ premenou „ vyžehlila. Nechcela úplne výraznú zmenu, tak sa všetci zhodli na tom, nakoľko boli vlasy dosť suché, že sa oživia farbou, vyživia maskou a upravia tak,nech sa jej ľahko udržujú.

Aj tentokrát p. Dorotku veľmi pekne nalíčila p. Zuzana Ondrisková v salóne Zuzana makeup artistv Holíči. P. Dorotke sa  tvár doslova rozžiarila.

Momentálne je na materskej dovolenke s 1,5 ročným synčekom Toníčkom. Vyštudovala

2 vysoké školy s ekonomickým zameraním.Má veľmi veľa záľub – krásne maľuje ľudové motívy na rôzne druhy oblečenia a obuvi. Taktiež na rôzne doplnky, ako batohy, kabelky a všeličo iné, čo si prinesiete, vymaľuje všetko S manželom sa venujú vinárstvu. Majú vlastný vinohrad a s láskou dorábajú svoje víno. Baví ju aj záhradka a varenie.

Obed do akcie Rezervované pre ženy venovala reštaurácia IL RIstorante Italiano , kde si pochutila na cestovinách.

Oddych sme jej dopriali v podobe pedikúry na prevádzke Max nails.

Po obede sme si sadli na kávičku v novootvorenej kaviarni VERI FINE coffee, kde bola kávička naozaj vynikajúca a rozprávali sme sa pri nej o všeličom.

Oblečenie do Rezervovaného pre ženy poskytli prevádzky Gate a Michell.

Keďže sa s vlasmi nerobila radikálna zmena, mali sme dostatok času na rôzne outfity. Skonštatovali sme spolu so stylistkou Romankou, že tentokrát sme vyskúšali najviac kombinácii oblečenia za celú dobu organizovania „ premien“.P.Dorotka si v nich chodila pre darčeky a zároveň sa aj fotila v priestoroch MAXu.

Darčeky venovali tieto prevádzky:

ŠPERK Holíč –  náušnice

1.day - 2 ks á 3 l lisovanej šťavy za studena

Deichmann- 1 ks darčekovej poukážky v hodnote 10 €.

Korálkáreň - handmade náramok.

Kvetinárstvo TREND- kytička

Aj táto decembrová akcia Rezervované pre ženy patrila k vydareným akciám. P. Dorotka sa dala na všetko nahovoriť, usmievala sa, celý deň si užívala a cítila sa spokojná a šťastná.

Ten „ jej“ deň v úlohe modelky sa jej veľmi páčil a určite sa poďakovala manželovi, že ju prihlásil. Dúfajme, že bol spokojný aj on!

Konečný  „výsledok „ posúďte sami

 

Prihlasovací formulár