Rezervované pre ženy november 2018


05.12.2018 - 23.12.2018

Do novembrovej premeny bola vybraná 22-ročná Dominika Dujsíková zo Skalice.

Do projektu Rezervované pre ženy ju prihlásila mama, nakoľko Dominika mala v novembri narodeniny a chcela jej urobiť prekvapenie v podobe „ premeny“.

Ráno sme sa stretli pred MAXom a spolu sme sa odviezli do salónu Alexa Beauty Damian v Holíči, kde na nás už kaderník p. Damian čakal. Spolu so stylistkou a fotografkou Romanou Svatíkovou opäť prebiehali odborné debaty o tom, čo bude Dominike svedčať.Aké zmeny urobia s jej vlasmi,akú farbu vybrať,nakoľko jej vlasy boli trocha suchšie a bez výraznej farby.

Keďže kaderník si nešťastne poranil ruku a nemohol už potom Dominku poobede líčiť, tak sme museli aktuálne riešiť,čo urobiť . Boli sme veľmi radi, že p. Zuzana Ondrisková – salón Zuzana makeup artist,  nás „ zachránila“ a Dominiku krásne nalíčila.

Dominika je učiteľkou v Materskej škôlke a práca s deťmi ju veľmi baví a napĺňa.Má veľmi veľa záľub, až sme sa čudovali, kedy to všetko stíha.Baví ju kreslenie portrétov ceruzkou, cvičenie vo fitnes, prechádzky v prírode, krásne hrá na gitare a klavíri a k tomu ešte aj spieva. Hranie na hudobné nástroje spolu so spevom využíva aj pri svoje práci. Má dvoch súrodencov, brata a mladšiu sestru a majú sa veľmi radi.

Obed do akcie Rezervované pre ženy venovalo Ázijské Bistro a Dominika si pochutila na ryžových rezancoch.

Po obede sme si sadli na kávičku v novootvorenej kaviarni VERI FINE coffee, kde bola kávička naozaj vynikajúca a rozprávali sme sa pri nej o jej živote a koníčkoch.

Oblečenie do Rezervovaného pre ženy poskytla prevádzka Gate. Dominika je štíhle žieňa a bola radosť jej vyberať oblečenie, pochvaľovala si stylistka a fotografka Romanka , ktorá aj v tento deň povyberala rôzne kombinácie oblečenia. Dominika sa v nich potom fotila v priestoroch MAXu a chodila si pre darčeky, ktoré venovali tieto prevádzky:

ŠPERK Holíč –  retiazku s príveskom v tvare krížika

1.day - 2 ks á 3 l lisovanej šťavy za studena

Deichmann- 1 ks darčekovej poukážky v hodnote 10 €.

Korálkáreň - handmade náramok.

Dominika bola jedno milé a skromné dievča.So všetkým bola nadmieru spokojná a stále nám ďakovala za úžasne strávený deň.

Konečný  „výsledok „ posúďte sami

 

 

 

Prihlasovací formulár