Tretí veľtrh pracovných príležitostí Job Day Záhorie dňa 15. 5. v ZOC MAX Skalica


15.05.2018 - 15.05.2018

Tretí veľtrh pracovných príležitostí Job Day Záhorie dňa 15. 5. v ZOC MAX Skalica. Už tretíkrát sa môžu záujemcovia o novú pracovnú príležitosť prísť pozrieť na veľtrh pracovných príležitostí Job Day Záhorie. Druhýkrát z toho sa koná v priestoroch ZOC MAX Skalica.

Všetci záujemcovia si budú môcť na jednom mieste pohovoriť s personalistami jednotlivých firiem a dozvedieť sa, aké silné stránky spoločnosti majú a čo ponúkajú potenciálnym novým zamestnancom.

Medzi firmami, ktoré sa na veľtrhu objavia, nájdu záujemcovia tieto firmy: Exact Systems Slovakia s.r.o. .; Kiwi.com s.r.o. .; Protherm Production, Fortaco s.r.o., Asalonta, a ďalšie ...

"Sme veľmi radi, že je o veľtrh záujem. Veríme, že záujemcovia dorazia aj so životopisom v ruke. Je veľa ľudí, ktorí chcú zmeniť svoje pracovné miesto. Dôležité pre nás je odprezentovať veľtrh mladým ľuďom, aby získali povedomie o veľtrhu a o tom, čo sa na trhu

práce deje,  objasňuje projekt majiteľ usporiadateľskej spoločnosti Alfa Fairs s.r.o., Ing. Jiří Wagner.

Veľtrh bude prebiehať od 9:00 hod. do 16:00 hod. na prízemí obchodného centra a neplatí sa žiadne vstupné .  Akciu robíme pre ľudí“ , preto nič nevyberáme, ba naopak, niekedy chystáme na našich veľtrhoch, ktoré prebiehajú po celej južnej Morave , aj súťaže pre návštevníkov. Uvidíme, čo si pripravíme pre návštevníkov v Skalici, dodáva riaditeľka spoločnosti Alfa Fairs s.r.o., Andrea Janečková.

Viac informácií o veľtrhu je možné získať na www.alfafairs.cz a na www.fb.com/jobdayzahorie.