Rezervované pre ženy – premena Január


01.12.2017 - 30.12.2017

Do januárovej premeny sme vybrali šikovnú gazdinku a matku dvoch synov,   37- ročnú Zuzanu  Mandíkovú z Kopčian.Túžila po zmene imidžu, tak svoju prihlášku poslala viackrát.

Vlasy sme napokon nestrihali a ani nefarbili, nakoľko mala na svojich dlhých vlasoch čerstvý melír. Ukázali sme jej však, ako si vytvorí jednoduchý a objemný účes a to tým, že si natočené vlasy mierne rozcuchá .Tento účes je vhodný na bežný deň, ale hodí  sa aj na inú , slávnostnejšiu príležitosť.

V kaderníctve GOŠA  sme sa spolu s kaderníčkou Silviou Švorcovou  a Zuzkou veľa nasmiali. S veselou náladou sme potom pokračovali na výbornej kávičke v kaviarni  MANUEL  Caffé, kde sme sa o Zuzke dozvedeli viac.

Rada chodí na prechádzky so svojimi psíkmi, stará sa o záhradku, pečie torty.

Je stále v pohybe, nemá na seba až toľko času.Preto sme sa snažili dopriať jej čo najlepšiu starostlivosť a navyše poskytli pár rád , čo treba robiť,  ak chce byť človek svieži a šik.

Vizážistka Barbora Martinkovičová z MARY KAY jej podrobne vysvetlila, ako sa treba starať o pleť a ukázala pár trikov, ako sa zvládne  nalíčiť doma, napríklad aj na ples.

Líčenie sme volili večerné, ale zároveň prirodzené a svieže.

Po dobrom obede  v DOMÁCEJ KUCHYNI si Zuzka  odpočinula na pedikúre v Max nails.

Obdobie plesovej sezóny je v plnom prúde, preto sme Zuzke poradili, aké šaty a doplnky má zvoliť a ako sa správne zladiť s partnerom na túto výnimočnú  príležitosť. Šaty sme vybrali v predajni  Michell  fashion.

Na prevádzke GATE , kde zapožičali ostatné outfity, sme vyskúšali módne kúsky  rôznych strihov a farieb, aby Zuzka sama videla, čo jej najviac svedčí a v čom sa bude cítiť príjemne.

O celý styling a fotografie sa postarala  Romana Svatíková.

Darčeky podarovali tieto prevádzky:

ŠPERK Holíč - náramok a náušnice z ušľachtilého kovu

CROPP - 25 % zľavová nákupná poukážka

1.day - 2 ks á 3 l lisovanej šťavy za studena

MARY KAY – poukaz na líčenie a poradentstvo, 1 ks rúž na pery.

 

“Veľmi príjemná zmena,keď sa niekto druhý o mňa stará „ zhodnotila svoj deň pani Zuzka.

Jej „ premenu „ posúďte sami

 

Prihlasovací formulár