Rezervované pre ženy – premena November


01.12.2017 - 30.12.2017

Do novembrovej premeny sme vybrali  Viktóriu Jedličkovú z Holíča. Napísala nám jej maminka, že Viki oslavuje 18-te narodeniny a túži po zmene svojho vzhľadu.

 Od troch rokov trpí chorobou, ktorá sa podpísala najmä na jej vláskoch. Vačšinu času trávi doma, rada varí, pečie a číta historické romány.

ZOC MAX Skalica spolu s OZ Banana Event Production sme sa rozhodli, že pripravíme pre Viki nezabudnuteľný zážitok.

 ,,Robí nám radosť pomáhať a spoznávať tak nových ľudí. Vďaka nim sme sa naučili, aká je vysoká hodnota zdravia", povedala zakladateľka projektu Happy moments with banana Romana Svatíková.

O poškodené vlasy sa postarala Silvia Švorcová - Kaderníctvo GOŠA. Končeky, ktoré utekali do všetkých strán , sa rapídne skrátili. Farbu sme po spoločnej konzultácii vybrali takú, aby vynikli jej krásne zelené oči.

V MANUEL Caffé Vikinku čakala torta a voňavý čajík, ktorý si vychutnali spolu so sestričkou.

Mejkap volila vizážistka Jaroslava Samková jemnučký, vzhľadom k mladému veku. Lepšie sme sa spoznali s jej rodinkou pri  výbornom obede v IL Ristorante Italiano.Po obede sme  pokračovali výberom oblečenia v predajni GATE. Oblečenie sme vyberali spolu aj s Viki , aby pôsobila štýlovo, sviežo a pohodlne. Ako základ pre zvýraznenie postavy sme zvolili džínsy s vysoký pásom a nohy predĺžili topánkami na vyvýšenom podpätku.

Po veľkých prípravách nás čakal  fotograf Igor Vranuch, ktorý Vikinke venoval krásne profesionálne fotografie. 

Po náročnom dni čakalo na Viki najvačšie prekvapenie- stôl plný darčekov. Zablahoželať za celú triedu prišla triedna učiteľka Petra Liščáková.Krásnu kyticu jej venovalo aj Kvetinárstvo TREND.

V rámci projektu  Happy moments with banana robia dievčatá radosť chorým deťom a ich blízkych a preto sa rozhodli, že potešia aj Viktorkinu  rodinu.

Jej sestra mala v deň premeny stužkovú, tak sa pre obe vybavilo zapožičanie šiat

v Svadobnom salóne Lírio Holíč. Slávnostne sa nalíčila aj Vikinkina mama, nech je na dcérinu stužkovú  pekne upravená.

V deň narodenín čakal pre celú rodinu slávnostný obed a torta v reštaurácii WYWAR Holíč.

Ďakujem všetkým dobrým ľuďom a sponzorom :

ŠPERK Holíč, Kvetinárstvo TREND, MANUEL Caffé, FASHIONOPTIC, PEPCO, Korálkáreň, DOMOSS EURONICS, IL RISTORANTE ITALIANO,1.DAY, Deichmann, Pizzeria Maldini, Boneko, Víno Habsburg, Coco bar, Čistiareň Kavalír, Avon, Salón MADAME, Svadobný salón Lírio, WYWAR.

 

Prihlasovací formulár