Rezervované pre ženy – premena október


01.11.2016 - 30.11.2016

V mesiaci október sa opäť konala obľúbená akcie pre ženy, ktorú poznáte  pod názvom  „ Rezervované pre ženy“.

Tentokrát bola do premeny vybraná pani Hana Buzková zo Šajdíkových Humeniec.  Pani Hana je na materskej dovolenke a tak jej takýto „ voľný“ deň pripadal ako sen. Má dve dcérky a tie je zaberajú všetok čas. Dlhší čas žila v zahraničí  Ak jej aj nejaký voľný čas zostane,tak sa rada vzdeláva, učí sa jazyky ,plynule ovláda francúzsky, rada  číta a tancuje. 

Hneď ráno sme začali kávičkou v GALLERY café.Doobeda absolvovala pedikúru v MAX nails , ktorá bola spojená aj s masážou chodidiel, čo bolo veľmi príjemné. Obed jej venovala prevádzka Ázijské bistro, ktorý jej veľmi chutil. Po dobrom obede sme p. Hanu zverili do rúk kaderníčke, p. Silvii Švorcovej - Kaderníctvo GOŠA.  Vlasy jej p. kaderníčka presvetlia a upravila do kratšieho strihu.

Potom prišla na rad úprava zovňajšku,tzn.bola zverená do rúk vizážistky, Anne Petrákovej ,ktorá pracuje s kozmetikou AVON. Pani Hana sa vôbec nelíči , tak privítala príjemnú zmenu a nechala sa skrášľovať. Oblečenie sme vybrali na prevádzke Takko, kde príjemný personál poradil s výberom outfitu. Nakoľko mala p. Hana štíhlu postavu, tak jej svedčalo všetko, čo sa vybralo. 

A ako už tradične, vždy dostane vybraná dáma na „premene „ aj darčeky.

AVON - kozmetický balíček

1.day  - 2 ks prírodná šťava FRUXI fresh

Korálkáreň - náušnice a náramok

DOMOSS - EURONICS - príslušenstvo k počítaču

Hotel sv. Ludmila****- poukaz do wellness

Pani Hane sa celý deň veľmi páčil, cítila sa ako modelka a ubezpečila nás, že na tento deň bude veľmi rada spomínať. Samozrejme, mala radosť aj z darčekov.

Výsledok „ premeny“ posúďte sami.

Prihlasovací formulár