Rezervované pre ženy – premena september


19.09.2016 - 31.10.2016

Po prázdninách sa opäť vraciame k našej obľúbenej akcii s názvom Rezervované pre ženy. Tentokrát sme do premeny vybrali pani Anku Bednárikovú, ktorú prihlásil do „premeny“ kolektív z Gallery caffe. 
 
Pani Anka nám prezradila, že si bez MAXu nevie predstaviť ani jeden deň, a že je vždy smutná, keď je nejaký sviatok a máme zavreté. ☺ Pani Anka má dvoch dospelých synov a vnučku Tamarku.Medzi jej záľuby patrí „ kávičkovanie „ v MAXe a pozeranie seriálov.
 
Hneď ráno sme začali kávičkou v Gallery caffe, čo je pani Anky obľúbená kaviareň tu MAXe. Počas dňa absolvovala pedikúru v MAX nails , ktorá bola spojená aj s masážou chodidiel, čo bolo veľmi príjemné.
Obed, ktorý pani Anke veľmi chutil venoval fastfoód  Domáca kuchyňa.
Po dobrom obede sme p. Anku zverili do rúk kaderníčke, p. Silvii Švorcovej - Kaderníctvo GOŠA.  Pani Anka mala krátke , šedivé vlasy  a ich farbu nechcela zmeniť. Vlasy sa jej upravili do kratšieho strihu.
Potom prišla na rad úprava zovňajšku,tzn.bola zverená do rúk vizážistky, Anne Petrákovej ,ktorá pracuje s kozmetikou AVON. Pani Anka sa vôbec nelíči , tak privítala príjemnú zmenu a nechala sa skrášľovať.
Oblečenie sme vybrali na prevádzke Jeans shop – MUSTANG na prízemí obchodného centra.Všetko, čo sme vybrali, svedčalo našej „ modelke“.Kľudne sme mohli vybrať aj netradičné oblečenie pre dámu v jej veku, ako napr.roztrhané rifle, či  riflovú bundu. Ako nám p. Anka prezradila, rada stále nosí mladíckejšie oblečenie.
Foto + styling Ing. Soňa Postová.
 
A ako už tradične, vždy dostane vybraná dáma na „premene „ aj darčeky.
AVON - kozmetický balíček
1.day  - 2 ks prírodná šťava FRUXI fresh
ŠPERK Holíč - náušnice
DOMOSS - EURONICS – sada kuchynských nožov
TvojMobil – puzdro na mobil podľa vlastného výberu 
 
Pani Anne Bednárikovej sa celý deň veľmi páčil a ubezpečila nás, že na tento deň bude veľmi rada spomínať. Samozrejme, mala radosť aj z darčekov.
Výsledok „ premeny“ posúďte sami.
 

Prihlasovací formulár