Autosklo Hornet


Autosko Hornet® - u vás doma alebo v práci, 7 dní v týždni - celoslovenské pokrytie

Autosklo Hornet® patrí medzi popredné spoločnosti v oblasti opráv a výmen automobilových skiel.  Do roku 2011 sme na Slovensku v 43 opravovniach obslúžili viac ako 1 mil. motoristov. V ôsmich materských prevádzkach kvality sme vymenili doposiaľ viac ako 100.000 čelných skiel a opravili viac ako 300.000 poškodení čelných skiel.

V súlade s nariadením Komisie (ES) č. 1400/2002 z 31. júla 2002 môžu byť nami používané autosklá s použitím výrobcami stanoveného technologického postupu montáže, resp. opravy autoskiel bez akýchkoľvek problémov využívané aj majiteľmi "vozidiel v záruke.

Vaša bezpečnosť je v Autoskle Hornet® najvyššou prioritou.

Pri práci dodržiavame vždy FMVSS (Federal Motor Vehicle Safety Standard) 212/208 štandardy, ktoré sú jedinými relevantnými štandardami, ktoré stanovujú požiadavky na motorové vozidlá v prípade zrážky.

 

V oblasti vzdelávania a zvyšovania kvality technikov úspešne spolupracujeme so spoločnosťou SIKA, ktorá je výrobcom špeciálnych chemikálií a teda i lepidiel a chemických prípravkov používaných pri lepení automobilových skiel. Každý technik našej spoločnosti musí pravidelne absolvovať SIKA tréning zručností pre inštaláciu čelných skiel. Všetci naši technici sú certifikovaní.

Tieto skutočnosti potvrdzujeme nadštandardnou doživotnou zárukou.

V Autoskle Hornet® vybavíte všetko na jednom mieste. Sme poverení poprednými poisťovňami na Slovensku pre výkon a spracovanie potrebnej dokumentácie a výkon obhliadky poškodeného autoskla.   Stačí, ak nám poskytnete všetky potrebné údaje a jednoducho poveríte nás, my sa postaráme o všetko ostatné.

Od roku 2011 ponúkame naše služby i mobilne, stačí sa zaregistrovať na bezplatnej infolinke 0800 10 20 20.

Podporujeme ekologické riešenia

Riadime existujúce a potenciálne aspekty činnosti tak, aby bol dopad na životné prostredie v trende neustáleho zlepšovania. Zvyšujeme povedomie o našich ekologických záväzkoch medzi zamestnancami, zákazníkmi a širokou verejnosťou.

 

Sme hrdí na našich zamestnancov a na našu prácu, ktorej cieľom je:

"...aby sme sa práve MY - Autosklo Hornet® stali symbolom prvotriednych služieb poskytovaných zákazníkom, ktorí majú problém s poškodeným autosklom. Dosiahnutiu tohto cieľa podriaďujeme všetky naše sily, schopnosti a zdroje. Vždy sa snažíme problém riešiť čo najpohodlnejšie pre zákazníka, rýchlo a kvalitne so skúsenosťami, ktoré nám umožňujú poskytovať služby s doživotnou zárukou. Naozaj spokojní budeme až vtedy, keď sa štítom Vašej ochrany opäť stane bezpečné, nepoškodené sklo. "

V prípade, že si chcete dohovoriť schôdzku a využiť služby Autoskla Hornet® kedykoľvek VOLAJTE bezplatne 0800 10 20 20.

Autosklo Hornet

Otváracia doba

PO - PIA: 09:00-17:30 hod.
SO: 09:00-13:00 hod.

Kontaktné údaje

Autosklo Hornet
0800 10 20 20
https://www.hornet.sk/

Prebiehajúce akcie v Autosklo Hornet

Momentálne neprebiehajú žiadne akcie prevádzky

Zoznam prevázok