Júnové Rezervované pre ženy s Adrianou


01.07.2019 - 31.08.2019

„Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia je tu každý mesiac. V júni sme opäť mali čo robiť, aby sme vybrali jednu z vás, keďže o túto akciu je seriózny záujem. Do júnovej premeny sme vybrali pani Adrianu – ako inak – z nášho krásneho Prešova. Aďka (45)  je maminou dvoch dievčat – v podstate už slečien. Pracuje v štátnej správe, hodiny sedí za počítačom a potrebuje mať veľkú trpezlivosť. Zverila sa nám, že si už ani nepamätá, kedy bola naposledy na kvalitnej kozmetike či len tak mala deň len pre seba. Nesmierne sa potešila, že sme vybrali práve ju. Až tomu nechcela uveriť!

Premenu sme naplánovali na stredu  26. júna.

Deň sa začal už tradične v salóne Estém, kde sme do parády vzali pleť.  O našom dermato-estetickom centre je známe, že sa v ňom používa naozaj kvalitná kozmetika. Vybrali sme ošetrenie Oligo Skin Protect/Oligo ochrana pokožky – Detoxifikácia, vyvažovanie a prevencia pred vekom s konečnou anti-oxidačnou ochranou. Následne  sa upravilo a nafarbilo obočie. Výnimočnou tentokrát bola zlatá maska s kolagénom, s výraznými omladzujúcimi účinkami. Nechýbala i jemná masáž a záverečné hydratovanie pokožky.

Pred obedom sme si ešte na 15 minút odbehli do kolagénového solária do Štúdia Trim – dámy – veľmi odporúčame – príjemne vytónuje pokožku celého tela a zároveň jej neublíži – Danka Mičkaninová  ďakujeme.

Na obed sme si vybrali Andiamo Pizzeriu – pochutnali sme si na luxusných domácich linguine s krevetami.

Nasledoval čas na úpravu vlasov – navštívili  sme  kadernícky salón Vogue. Adrika má jemné vlasy farbené na blond a už bolo vidno, že potrebujú dobrý strih. Profesionálna kaderníčka to teda celé vzala do svojich šikovných rúk. Prvým krokom bol výber vhodného odtieňa a následné farbenie. Aďka sa nechala „ukecať“ na zmenu farby i účesu – podarilo sa vytvoriť nádherné ombré s tmavšími korienkami a staroružovým nádychom blond vlasu – všetky farby, ktoré sme použili, boli značky L‘oreal.  Následne sa zvolil vhodný typ účesu, vlasy sme perfektne ostrihali  na mikádo a konečný účes bol vytvarovaný do jemných vĺn žehličkou na kučery. Vlasy sme nechali rozpustené. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre jemný typ vlasov so sklonom k mastneniu, všetko veľmi kvalitnej značky INOA.

Po kávičkovej prestávke v Atlantic Café (ďakujeme pán Jurko)  sme sa opäť presunuli do Štúdia Trim na líčenie. Profi kozmetička Janka Gumanová sa pustila do líčenia. Líčilo sa vo výrazných tónoch, takmer až večerným líčením. Aj keď Adrika zo začiatku protestovala s argumentom, že nie je zvyknutá, nakoniec sa veľmi tešila, že si nechala poradiť.  Nechali sme  perfektne  vyniknúť oči farebným letným tieňovaním. Zjednotil sa tón pleti, použilo sa kontúrovanie tváre a na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač. Celé to spečatili príjemným rúžom. Úplný záver patril fixátoru make-upu, aby nám dielo vydržalo celé fotenie. Výsledok bol dokonalý!

Na koniec dňa sme nechali čarovať šikovnú pani vedúcu v prevádzke GATE. Vybralo sa niekoľko  outfitov, svieže letné kúsky pre bežné nosenie do práce, či do mesta. Veľmi chick a zároveň maximálne pohodlné ženské outfity boli úplne perfektné. Predajňa GATE poskytla outfity aj s kabelkami, doplnkami a topánkami. Letná kolekcia je naozaj skvelá a my sme nevedeli, čo skôr vyskúšať. Tento deň sme si všetci parádne užili a veríme, že Adriana naň bude spomínať len v dobrom. Veď ktorá z nás by odmietla taký deň?

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto júnovej premeny opäť úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme opäť na jeseň.

 

Prihlasovací formulár