Aprílové Rezervované pre ženy s Evkou


01.05.2019 - 31.05.2019

„Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia je tu každý mesiac. V apríli sme opäť mali čo robiť, aby sme vybrali jednu z vás, keďže o túto akciu je z stále väčší záujem. Do aprílovej premeny sme nakoniec vybrali pani Evku – ako inak – z nášho krásneho Prešova. Evka  je slobodnou maminou dvojročnej dcérky. Mála pôjde v septembri do škôlky a Eva si pomaly začína hľadať prácu. Zverila sa nám, že si už ani nepamätá, kedy bola naposledy na kozmetike či u kaderníka. Keďže na materskej dovolenke nie je peňazí nazvyš, nesmierne sa potešila, že sme vybrali práve ju.

Premenu sme naplánovali na utorok  23. apríla.

Deň sa začal už tradične v salóne Estém, kde sme do parády vzali pleť.  O našom dermato-estetickom centre je známe, že sa v ňom používa naozaj kvalitná kozmetika. Vybrali sme ošetrenie Oligo Skin Protect/Oligo ochrana pokožky – Detoxifikácia, vyvažovanie a prevencia pred vekom s konečnou anti-oxidačnou ochranou. Následne  sa upravilo a nafarbilo obočie. Nechýbala i jemná masáž a záverečné hydratovanie pokožky.

Po ošetrení pleti si ako ďalšie užili Evkine ruky. Po kvalitnej manikúre sme vybrali gél-lak krásnej púdrovo - ružovej farby. Keďže Evka sa dala na nadstavbové štúdium v oblasti zdravotníctva – nechty budú ešte dlho krásne upravené a zároveň veľmi decentné. Zábal rúk na zjemnenie pokožky a masáž nemohla chýbať.

Po oddychu na manikúre sme skočili na dobrý obed do našej vychytenej reštaurácie Pillsner Pub.

Nasledoval čas na úpravu vlasov – navštívili  sme  kadernícky salón Vogue. Evka má jemné vlasy v gaštanovom odtieni, podomácky farbené. Profesionálna kaderníčka to teda celé vzala do svojich šikovných rúk. Prvým krokom bol výber vhodného odtieňa a následné farbenie. Spoločne sme vybrali veľmi jemnú gaštanovú farbu, L‘oreal.  Následne sa zvolil vhodný typ účesu, vlasy sme ostrihali  a konečný účes bol vytvarovaný do jemných vĺn žehličkou na kučery. Vlasy sme nechali rozpustené. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre jemný typ vlasov so sklonom k lámaniu, všetko veľmi kvalitnej značky INOA.

Po kávičkovej prestávke  sme sa presunuli do kozmetického Štúdia Trim. Najprv si Evka chvíľu oddýchla v soláriu s parádnymi novými trubicami, takže tam vám stačí polovica času, ako štandardne v solárku. Trochu sme sa zohriali, a šup na líčenie. Profi kozmetička Janka sa pustila do líčenia. Líčilo sa vo výrazných tónoch, takmer až večerným líčením. Aj keď Evka zo začiatku protestovala s argumentom, že nie je zvyknutá, nakoniec sa veľmi tešila, že si nechala poradiť.  Nechali sme  perfektne  vyniknúť oči dymovým tieňovaním. Zjednotil sa tón pleti, použilo sa kontúrovanie tváre a na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač. Celé to spečatili výrazným rúžom. Úplný záver patril fixátoru make-upu, aby nám dielo vydržalo celé fotenie. Výsledok bol dokonalý!

Na koniec dňa sme nechali čarovať šikovnú pani vedúcu v butiku MEDICINE. Vybralo sa niekoľko  outfitov, poväčšine pre bežné nosenie do práce, či do mesta. Veľmi chick a zároveň maximálne pohodlné ženské outfity boli úplne perfektné. Predajňa MEDICINE poskytla outfity aj s kabelkami, doplnkami a topánkami. Jarno/letná kolekcia je naozaj skvelá a my sme nevedeli, čo skôr vyskúšať. Tento deň sme si všetci parádne užili a veríme, že Evka naň bude spomínať len v dobrom. Veď ktorá z nás by odmietla taký deň?

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto aprílovej premeny opäť úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme opäť v júni, keďže vo máji nás čaká špeciálna premena MAMA a Ja.

Prihlasovací formulár