Marcové Rezervované pre ženy s Katkou


01.04.2019 - 14.04.2019

„Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia, pokračuje aj v roku 2019! V marci sme opäť mali čo robiť, aby sme vybrali jednu z vás, keďže o túto akciu je z mesiaca na mesiac väčší záujem. Do marcovej premeny sme nakoniec vybrali pani Katku – ako inak – z nášho krásneho Prešova. Katka je maminou trojročnej Lei. Zverila sa nám, že si už ani nepamätá, kedy bola naposledy na kozmetike či u kaderníka. Keďže je momentálne nezamestnaná a hľadá si prácu, nesmierne sa potešila, že sme vybrali práve ju.

Premenu sme naplánovali na utorok  26. marca.

Deň sa začal už tradične v salóne Estém, kde sme do parády vzali pleť.  O našom dermato-estetickom centre je známe, že sa v ňom používa naozaj kvalitná kozmetika. Vybrali sme ošetrenie Oligo Skin Protect/Oligo ochrana pokožky – Detoxifikácia. Toto ošetrenie pleť okamžite hydratuje a vyvažuje.

Naplánovaný bol aj pobyt pri manikérskom pulte, ale Katarína nám až v deň premeny povedala, že na MDŽ dostala od svojho manžela krásne gélové nechty, tak sme čas využili a namiesto manikúry si dvojnásobok odniesla katkina pleť. Použitie exkluzívnej škály produktov Oligo, s  riasami a chlorellou, zaisťuje čistú pokožku a dôkladne chráni pred mestskými environmentálnymi agresormi.

Po oddychu na kozmetickom lôžku sme skočili na dobrý obed do našej vychytenej reštaurácie Pillsner Pub.

Nasledoval čas na úpravu vlasov – navštívili  sme  kadernícky salón Vogue. Katka má jemné vlasy po plecia, v blond odtieni, s už odrasteným melírom a veeeľmi nešťastne tónované dozelena – po použití tzv. fialového šampónu. Profesionálna kaderníčka to teda celé vzala do svojich šikovných rúk. Prvým krokom bol pokus o stiahnutie zelenkavého nádychu, čo sa na 95% podarilo.  Nasledoval výber vhodného odtieňa a samotné farbenie. Spoločne sme vybrali 2 druhy farby tón v tóne  - použili sme systém farieb L‘oreal , celé sme to zjednotili. Vlásky dostali nádherný, jemne do staroružova zachádzajúci blond . Následne sa zvolil vhodný typ účesu, vlasy sme ostrihali  a konečný účes bol vytvarovaný do jemných vĺn žehličkou na kučery. Vlasy sme nechali rozpustené. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre jemný typ vlasov so sklonom k mastneniu, všetko veľmi kvalitnej značky L‘oreal.

Po kávičkovej prestávke  sme sa presunuli do kozmetického Štúdia Trim. Profi kozmetička Danka Mičkaninová sa pustila do líčenia. Líčilo sa vo výrazných tónoch, takmer až večerným líčením.  Nechali sme  perfektne  vyniknúť oči dymovým tieňovaním, ktoré sme prispôsobili aktuálnej farbe vlasov. Zjednotil sa tón pleti, použilo sa kontúrovanie tváre a na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač. Celé to spečatil jemný rúž s perleťou.

Na záver dňa sme nechali čarovať šikovnú pani vedúcu v butiku ORSAY, v ktorom práve žiarila najnovšia jarná kolekcia plná farieb a vzorov. Vybralo sa niekoľko  outfitov, poväčšine pre bežné nosenie do práce, či do mesta. Veľmi chick a zároveň maximálne pohodlné ženské outfity boli perfektné. Katka si hľadá prácu a preto sme mysleli aj na túto skutočnosť a výber prispôsobili. Predajňa ORSAY poskytla outfity aj s kabelkami. Topánky sme si požičali z predajne CCC.  Tento deň sme si všetci parádne užili a veríme, že KATKA naň bude spomínať len v dobrom. Veď ktorá z nás by odmietla taký deň? Bodku za celým dňom spravil fotograf Milanko Hnát, ktorý odviedol naozaj skvelú prácu – veď posúďte sami.

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto marcovej premeny 2019 opäť úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme opäť po veľkej noci!

Prihlasovací formulár