Valentínska premena v MAXe


26.02.2019 - 10.03.2019

Valentín je sviatkom zamilovaných a preto sme sa rozhodli , že v rámci projektu Rezervované pre ženy si do MAXu pozveme zaľúbený pár.

Párových prihlášok nám prišlo celkom dosť, po dôkladnom zvážení sme vybrali veľmi sympatický manželský pár – Janka a Mišku z Prešova. Jany maká pre Maticu Slovenskú a Miška – okrem toho, že sa stará o ich malú dcérku, pracuje ako drak v súkromnej spoločnosti. Musíme na Janka prezradiť, že to bol práve on, kto vyplnil prihlasovací formulár a zaslal nám ho s komentom, že to všetko veľmi rád kvôli svojej manželke podstúpi.

Deň D sa pre Mišku začal už tradične v salóne Estém, kde sme do parády vzali pleť.  O našom dermato-estetickom centre je známe, že sa v ňom používa naozaj kvalitná kozmetika. Vybrali sme ošetrenie Oligo Skin Protect - ochrana pokožky – Detoxifikácia. Pani kozmetička sa pohrala s Miškiným obočím, pleť dostala rôzne vyživujúce masky, odumreté bunky sa odstránili diamantovou brúskou, nechýbala uvoľňujúca masáž a záverečná fáza ochrany pokožky pre starnutím vplyvom vonkajšieho prostredia. Po príjemnom oddychu na lôžku sme Mišku odovzdali do rúk kaderníčky.

Janko začal deň v štúdiu Trim, kde si poležal na lymfodrenáži. Poriadne mu rozprúdili lymfu, premasírovali lymfatické uzly, nech sa organizmus pekne môže prečistiť a odvodniť. Bola to Jankova prvá lymfodrenáž v živote a veľmi príjemne si ju užil. Po oddychovke nasledovala pecka v podobe CityGym – výživové poradenstvo a úvodný tréning v posilňovni. Tréner Lukáš si ho vzal do parády, veď pozrite si sami na foto, bola veľká sranda a zároveň makačka. Janík dostal od našej CityGym ako darček mesačnú permanentku – veríme, že užije v zdraví.

Medzitým sa v kaderníckom salóne Vogue črtala veľká vlasová premena – čo sa týka farby i strihu vláskov. Zopár prameňov sme zosvetlili melírom BLON Plus 9% a následne natónovali farbou REDKEN 0,7C s medeným odtieňom. Nakoniec sme celú hlávku zafarbili farbou INOA 6,8 (odtieň mokka +6%).

To už sa k nám pridal aj Janko – kde sa skúsená pánska kaderníčka povenovala brade i vlasom.

Miške sme zvolili veľmi chick účes – vzadu a jeden bok sme vystrihali nakrátko  a zvyšok prestrihali nastrapato. Konečná úprava účesu bola s produktami Loreal.

Kým Janko skončil v kaderníctve a vypil si kávičku, Mišky sa už ujala naša skvelá vizážistka a kozmetička Paťka zo štúdia TRIM.

Líčilo sa vo výrazných tónoch, takmer až večerným líčením. Miška bola za každú srandu a odovzdala sa nám úplne bez poznámok.  Nechali sme  perfektne  vyniknúť oči dymovým tieňovaním. Zjednotil sa tón pleti, použilo sa kontúrovanie tváre a na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač. Celé to spečatili výrazným malinovým  rúžom.  Výsledok bol dokonalý!

Po oddychu na vizážistickom lôžku si naši zaľúbenci odskočili na dobrý obed do našej vychytenej reštaurácie Pillsner Pub.

Na záver dňa sme nechali čarovať šikovné dievčatá – s Miškou v butiku Catway, s Jankom v prevádzke pánskej konfekcie Cappon. Vybralo sa niekoľko  outfitov, poväčšine pre bežné nosenie do práce, či do mesta. Veľmi chick a zároveň maximálne pohodlné dámske i pánske outfity boli úplne perfektné. Topánky a doplnky na krk sme si požičali z predajne CCC, balónové dekorácie z predajne Partyland.

Tento deň sme si všetci parádne užili a veríme, že náš valentínsky pár bude na nás spomínať len a len v dobrom.

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto valentínskej premeny opäť úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme opäť v marci!

Prihlasovací formulár