Rezervované pre ženy – September 2018


01.10.2018 - 20.10.2018

„Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia, pokračovala po letnej prestávke opäť v septembri. Teplé, ešte stále letné dni sa podpísali na našej výbornej nálade, viaceré z vás sa osmelili a možno aj prvýkrát v živote poslali takúto prihlášku práve k nám. A veruže prišlo ich neúrekom, za čo veľmi pekne ďakujeme. Výber nebol jednoduchý, ale nakoniec sme vybrali 29 ročnú pani Danielu zo Širokého. Danka má dve malé deti – dcérky  – je v jednom kole. Daniela je stále na materskej dovolenke (ach, toto pomenovanie musel určite vymyslieť muž). Peňazí teda nie je nazvyš a starostlivosť o samú seba častokrát musí počkať – preto sa nesmierne potešila, že sme vybrali práve ju.

Premenu sme naplánovali na štvrtok 27. septembra.

Deň sa začal, ako vždy,  v salóne Estém, kde sme najprv do parády vzali ruky. Po kvalitnom ošetrení sme ako konečnú úpravu zvolili tradičnú jemnú japonskú manikúru. Zábal rúk na zjemnenie pokožky a masáž nemohla chýbať. Nasledoval príjemný oddych na kozmetickom lôžku. Kozmetické procedúry mali regeneračný, hydratačný a omladzujúci charakter – jemný hydratačný peeling, liftingové sérum, masáž tváre, rozjasňujúca  maska a na záver jemný vyživujúci  krém. Pozornosti sa dostalo aj obočiu a jemným vráskam.  

Po návšteve dermato-kozmetického centra Estém  sme si odskočili na rýchly obed, do našej foodcourt zóny, tentokrát sme stavili na klasiku v Devil’s cook – Gazdovská stodola.

Presunuli sme sa do kaderníctva Vogue. Daniela má vlasy pod lopatky, rovné a nie veľmi husté. Domáce farbenie vlasov na blond zanechali na ich celkovom stave  svoje stopy.  Profesionálna kaderníčka to ale celé vzala do svojich šikovných rúk – najprv sa pustila do farby. Odrastené korienky sa zosvetlili  melírom Blond Plus s 9% oxidantom. Potom sa celý vlas zjednotil krásnou studenou blond farbou Majirouge, pričom korienky sa ponechali v štýle ombre. Rozštiepené končeky vlasov kaderníčka na záver podstrihla  a konečný účes bol vytvarovaný do efektných vĺn žehličkou na kučery. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre jemný typ vlasov so sklonom k mastneniu.

Rýchla prestávka - už tradične  nasledovala kávička a koláčik – tentokrát výborný čoko cheescake a exkluzívne pressko - pochutnali sme si v Café Atlantic.

Po prestávke sme sa opäť presunuli do Štúdia Trim. Profi kozmetička Paťka sa pustila do líčenia. Líčilo sa vo výrazných tónoch, takmer až večerným líčením, keďže Danielka má veľmi pekné črty tváre.  Nechali sme  poriadne vyniknúť oči . Zjednotil sa tón pleti, na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač a celé to podčiarkli výrazným rúžom.  Výsledok bol dych vyrážajúci.

Na záver dňa sme pre v predajni MEDICINE vybrali tri jesenné outfity v  štýle ako stvorenom na užívanie si babieho leta v meste, alebo kdekoľvek. Predajňa MEDICINE poskytla outfity aj s doplnkami, kabelami a topánkami.

 

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto septembrovej  premeny úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme opäť v októbri.

Prihlasovací formulár