Rezervované pre ženy – Jún


01.07.2018 - 31.07.2018

„Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia pokračovala aj v júni. Teplé letné dni sa podpísali na našej výbornej nálade, viaceré z vás sa osmelili a možno aj prvýkrát v živote poslali takúto prihlášku práve k nám. A veruže prišlo ich neúrekom, za čo veľmi pekne ďakujeme. Výber nebol jednoduchý, ale nakoniec sme vybrali 34 ročnú pani Gabiku z Prešova. Gabika má dve malé deti – škôlkára a druháčika – je v jednom kole. Starší syn má intoleranciu na niektoré zložky potravín, tak sa rodičia musia obracať. Gabika je momentálne bez práce. Peňazí teda nie je nazvyš a starostlivosť o samú seba častokrát musí počkať – preto sa nesmierne potešila, že sme vybrali práve ju. A my sme sa potešili z informácie, že Gabika je našou dlhoročnou vernou návštevníčkou, pravidelne k nám chodí darovať krv a zapája sa do takmer všetkých charitatívnych akcii. Stále to hovorím – karma je zdarma!

Premenu sme naplánovali na štvrtok 27. júna.

Deň sa začal už tradične v salóne Estém, kde si ako prvé užili Gabikine ruky. Po kvalitnej manikúre sme vybrali gél-lak krásnej tyrkysovo modrej farby, kombinoval sa matný a trblietavý na jednotlivých nechtoch. Zábal rúk na zjemnenie pokožky a masáž nemohla chýbať. Nasledoval oddych na kozmetickom lôžku. Kozmetické procedúry mali regeneračný, hydratačný a omladzujúci charakter – jemný hydratačný peeling, liftingové sérum, masáž tváre, rozjasňujúca  maska a na záver jemný vyživujúci  krém. Pozornosti sa dostalo aj obočiu a jemným vráskam.  

Po návšteve dermato-kozmetického centra Estém  sme sa ešte  pred úpravou vlasov zastavili v Štúdiu Trim, kde si pani Gabika vybrala lymfodrenáž – účinnú procedúru pre dolnú polovicu tela, ktorá rozprúdi lymfu, naštartuje spaľovanie tukových vankúšikov a účinne bojuje proti našej „vernej kamarátke“ celulitíde.

Presunuli sme sa do kaderníctva Vogue. Gabika má krásne husté a dlhé farby, no domáce farbenie vlasov aj pokus o vlastnoručné vytvorenie strihu zanechali na celkovom „looku“ svoje stopy.  Profesionálna kaderníčka to ale celé vzala do svojich šikovných rúk – najprv sa pustila do farby. Pár pramienkov sa presvetlilo melírom Blond Plus s 9% oxidantom. Odrastené vlásky a farebné nerovnosti  sme zjednotili  krásnou žiarivou farbou Majirouge C 6.66. Zosvetlené pramienky sa následne pretónovali svetlejším, až červeným odtieňom farby tej istej znčky – Majirouge 6.60. Končeky vlasov kaderníčka na záver zarovnala do jednej dĺžky a konečný účes bol vytvarovaný do efektných vĺn žehličkou na kučery. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre jemný typ vlasov so sklonom ku kučierkam.

Rýchla prestávka - už tradične  nasledovala kávička a koláčik – tentokrát výborný cheescake s lesným ovocím a exkluzívne pressko - pochutnali sme si v Café Atlantic.

Po prestávke sme sa opäť presunuli do Štúdia Trim. Profi kozmetička Paťka sa pustila do líčenia. Líčilo sa vo výraznejších tónoch, takmer až večerným líčením, keďže Gabika nosí okuliare, nechali sme oči poriadne vyniknúť. Zjednotil sa tón pleti, na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač a celé to podčiarkli jemnou ružovou perleťou na perách.  Výsledok bol viac než očarujúci.

Na záver dňa sme pre v predajni Ministry of Fashion vybrali tri letné outfity v  štýle ako stvorenom na letnú dovolenku, či večernú prechádzku po meste. K nim dopasovali sandále a lodičky z predajne CCC.

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto letnej júnovej premeny úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme opäť v septembri.

Prihlasovací formulár