Rezervované pre ženy – Október 2018


01.11.2018 - 20.11.2018

„Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia, sa konala aj v októbri. Spomedzi slušného počtu prihlášok sme sa tentokrát rozhodli prichystať výnimočný deň 43 ročnej pani Bibiane – ako inak – z nášho krásneho Prešova. Bibka je momentálne nezamestnaná a napísala nám, že akútne potrebuje zmenu, aby nabrala sebavedomie pri pracovných pohovoroch. Keďže bez práce má hlbšie do vrecka, bez pomoci by sa jej veľmi ťažko niečo podarilo – preto sa nesmierne potešila, že sme vybrali práve ju.

Premenu sme naplánovali na utorok  23. septembra.

Deň sa začal už tradične  v salóne Estém, kde sme najprv do parády vzali ruky. Po kvalitnom ošetrení sme ako konečnú úpravu zvolili shellac  v príjemnej ružovkastej farbe. Zábal rúk na zjemnenie pokožky a masáž nemohla chýbať. O našom dermato-estetickom centre je známe, že sa v ňom používa naozaj kvalitná kozmetika - nasledovali  kozmetické procedúry, ktoré mali regeneračný, hydratačný a omladzujúci charakter – jemný hydratačný peeling, liftingové sérum, masáž tváre, rozjasňujúca  maska a na záver jemný vyživujúci  krém. Dievčatá sa pohrali aj s obočím, vďaka ktorému tvár dostala mladistvý a optimistický výraz. Bibiana má veľmi dobrú kvalitu pleti, takže procedúry mali hlavne preventívny účinok. V každom prípade padlo vhod.

Po návšteve dermato-kozmetického centra Estém  sme si odskočili na rýchly obed, do našej foodcourt zóny, tentokrát sme stavili na klasiku v Devil’s cook – Gazdovská stodola.

Presunuli sme sa do kaderníctva Vogue. Bibka má prirodzene vlnité, takmer nefarbené vlasy.  Strieborné korienky prezrádzajúce zrelosť a múdrosť je vždy lepšie skryť, aby žena vyzerala mladšie - profesionálna kaderníčka to teda celé vzala do svojich šikovných rúk. Prvým krokom bol výber vhodného odtieňa a následné farbenie. Spoločne vybrali 3 druhy farby, aby vznikla veľmi pekná orieškovo hnedá:  L‘oreal – INOA 6.34, 7.0 a 5.0. Následne sa zvolil vhodný typ účesu, vlasy sme ostrihali  a konečný účes bol vytvarovaný do efektných vĺn žehličkou na kučery. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre jemný typ vlasov so sklonom k mastneniu.

Po kávičkovej prestávke  sme sa presunuli do kozmetického Štúdia Trim. Profi kozmetička Paťka sa pustila do líčenia. Líčilo sa vo výrazných tónoch, takmer až večerným líčením, keďže Bibka má veľmi pekné črty tváre.  Nechali sme  poriadne vyniknúť oči . Zjednotil sa tón pleti, na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač a celé to podčiarkli jemným rúžom.  Výsledok bol naozaj efektný.

Na záver dňa sme pre v predajni Orsay vybrali tri jesenné outfity z novej kolekcie, v  štýle ako stvorenom na pracovný pohovor, alebo na večernú prechádzku mestom. Predajňa Orsay poskytla outfity aj s doplnkami a kabelkami. Topánky a čižmy sme si požičali z predajne CCC. Veľkým prekvapením bol aj malý darček od Orsay v podobe toaletnej vody, za čo aj v mene Bibiany srdečne ďakujeme.

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto októbrovej  premeny opäť úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme opäť v novembri.

Prihlasovací formulár