Rezervované pre ženy špeciál – mama a ja v mesiaci máj 2018


31.05.2018 - 10.06.2018

 

„Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia sa v máji niesla v duchu Dňa matiek. Preto sme sa rozhodli,  že tento mesiac urobíme radosť hneď dvom dámam – mamke  s dcérou. Prihlášky  bolo možné zasielať do  14. mája. Spomedzi veľkého počtu uchádzačiek sme nakoniec vybrali veľmi sympatický rodinný tandem – maminu Stanku (60) a dcéru Zdenku (31). Obe dámy žijú v Prešove, Stanka už síce dovŕšila dôchodkový vek, avšak stále „maká“ a  za prácou dochádza do Košíc. Taktiež je babkou na plný úväzok, má tri dospelé deti a 6 vnúčat. Zdenka je 5ty rok na materskej dovolenke, má dve malé detičky, takže obe sú v jednom kole 7 dní v týždni.

Premenu sme naplánovali na stredu 23. mája. Deň sa začal už tradične v salóne Estém, kde si dámy oddýchli na striedačku  na kozmetickom lôžku a za manikérskym stolíkom. Kozmetické procedúry mali regeneračný, hydratačný a omladzujúci charakter – jemný hydratačný peeling, liftingové sérum, masáž tváre, rozjasňujúca  maska a na záver jemný vyživujúci  krém. Pozornosti sa dostalo aj obočiu a jemným vráskam.  V rámci ošetrenia rúk a nechtov si obe dámy vybrali japonskú manikúru, veľmi peknú a decentnú úpravu nechtov a na záver úvodnej zastávky nechýbala ani príjemná masáž rúk a zábal na elimináciu pigmentových škvŕn.

Presunuli sme sa do kaderníctva Vogue. Stanka aj Zdenka majú podobnú farbu vlasov, veľmi im pristane a preto sme sa tentokrát rozhodli vlasy nefarbiť . Profesionálna kaderníčka urobila obom dámam regeneračné a vyživujúce zábaly na vlasy, aby dostali pružnosť a krásny lesk. Vybrali sa strihy – pani Stanka ostala verná svojmu účesu, Zdenke sa urobil zostrih do postupna, i sa vlásky podstrihnutím pekne oživili. Na záver sa vytvoril účes, pre obe dámy podľa vlastného želania.

Po obede sme sa zastavili v štúdiu Trim, kde sa dievčatá najprv vyhriali v soláriu s kolagénovými trubicami – nabrali jemnunký nádych opálenej pokožky. Následne sme obe dámy nechali nalíčiť taktiež v štúdiu Trim – mamina si vybrala ľahké  denné líčenie, nechali sme vyniknúť veľmi peknú pleť, ktorú sme rozžiarili ligotavým púdrom. Dcéra bola odvážnejšia, líčilo sa vo výraznejších tónoch, takmer až večerným líčením. Výsledok bol viac než očarujúci.

Už tradične  nasledovala kávička a koláčik – tentokrát výborný jahodový cheesecake a krémeš - pochutnali sme si v Café Atlantic.

Na záver dňa sme pre v predajni RESERVED vybrali tri letné outfity v pohodlnom trendy ležérnom a oversize štýle ako stvorenom na letnú dovolenku .

V každej z prevádzok  skúsené odborníčky obom dámam poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto špeciálnej májovej premeny úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme opäť v júni.