Rezervované pre ženy – APRÍL


01.04.2018 - 30.04.2018

Vo štvrtok 19.4. si „Rezervované pre ženy“ užila pani Anka z Malcova, malebnej dedinky pri Starej Ľubovni. Anka pracuje v zahraničí na turnusy, je maminou dvoch už dospelých  vysokoškolákov a tento rok je presne na polceste medzi štyridsiatkou a päťdesiatkou  Na svoj vek vyzerá vynikajúco, ale vysoké pracovné tempo a časté cestovanie sa na výzore predsalen podpísali. Veľmi sa potešila, že sme vybrali práve ju a dokonca sme sa trafili do pracovnej prestávky, keď bola na Slovensku – proste osud 

Premenu sme začali v salóne Estém, kde sa pani Anke venovala skúsená kozmetička. Procedúra spočívala v expres regenerácii a hydratácii pleti – hydratačný peeling, liftingové sérum, masáž tváre, rozjasňujúca  maska a na záver  jemný hydratačný  krém pre zrelú pleť. Upravilo a nafarbilo sa obočie. Nasledovala pedikúra – pani Anka si vybrala ošetrenie rúk a nechtov japonskou manikúrou. Na záver úvodnej zastávky nechýbala ani príjemná masáž rúk. 

Presunuli sme sa do kaderníctva Vogue. Pani Anka mala zničené končeky vlasov a nevýraznú farbu. Profesionálna kaderníčka sa rozhodla pre tzv. ombre štýl farbenia, keď na korienky vybrala farbu INOA 723; na konce a dĺžku zas farbu Majirel od L’oreal metal  odtieň č. 22

Po farbení sa na vlasy aplikovala vyživujúca maska a vlásky boli ostrihané do postupna. Účes sme vybrali s trendy kučierkami, ktoré sme dosiahli žehličkou na vlasy.

Po rýchlom obede sa pani Anka nechala nalíčiť v štúdiu Trim – ľahkým  denným líčením, nechali sme vyniknúť veľmi peknú pleť, ktorú sme rozžiarili ligotavým púdrom a výraznejšie sme nalíčili oči, keďže pani Anka má nádherné modré oči. Už tradične  nasledovala kávička a koláčik – tentokrát výborný karamelový cheesecake - pochutnali sme si v Café Atlantic.

 

Na záver sme pre v predajni GATE vybrali štyri jarno/letné outfity pre rôzne príležitosti. 

V každej z prevádzok  skúsené odborníčky pani Anke poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny  

Tak čo poviete, vydarila sa aprílová premena? 

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy!


Zábavno-obchodné centrum MAX Prešov Vám v spolupráci s partnermi akcie prináša pravidelnú mesačnú akciu - "Rezervované preženy" v rámci, ktorej má vybraná dáma možnosť prežiť skvelý deň plný relaxu, oddychu, krásy a módy. Chcete aj Vy získať rady v oblasti obliekania, vyskúšať si nový účes, vizáž a fotenie? Neváhajte a vyplňte prihlasovací formulár.

Prihlasovací formulár