Marcové nedeľné popoludnia v ZOC MAX Prešov


01.03.2018 - 25.03.2018

Zábavno-obchodné centrum MAX už tradične pozýva Vás a Vaše ratolesti na marcové nedeľné popoludnia, plné zábavy a smiechu, ktoré sa budú konať vždy v nedeľu o 15:00 na prízemí pri hlavnom vstupe do centra. 

4. marca Vám divadlo Portál príde zahrať žabiu princeznú - Rozprávku o princovej ceste k stratenej korune, na ktorej mu žaba Elvíra pripraví nečakané úlohy. Príbeh, v ktorom ožije rozprávajúca žaba, čertica i babka bylinkárka, prinesie úsmevné situácie a chvíle plné napätia pre malých i veľkých divákov.

11. marca spoločne oslávime mesiac knihy a na tvorivých dielňach si budete môcť vyrobiť vlastné leporelo. Na záver prebehne žrebovanie o 2 lístky do multikina Cinemax na film podľa vlastného výberu.

18. marca nás navštívi Usmievanka s bohatým programom plným kúziel, spevu a tanca. Na svoje si určite prídu malí i veľkí diváci.

25. marca sme pre Vás pripravili výnimočné tvorivé dielne s Art diela, zamerané na tradičné remeslo. Veľkí i malí návštevníci centra si budú môcť vyskúšať tradičnú výrobu na hrnčiarskom kruhu, tkať látku či maľovať na sklo. 
Tešíme sa vás v nedeľu. Max už 10 rokov s vami