CASTING ELITE MODEL LOOK


24.04.2017 - 24.04.2017

Agentúra ELITE MODEL LOOK vyhlasuje castingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK SR 2017 !!

Staň sa aj Ty modelkou alebo modelkou, stačí prísť na casting k nám do MAX Prešov 24. Apríla o 15:00 hod

Tešíme sa na Teba!

 

Castingy sa uskutočnia v dňoch od 21. apríla do 30. apríla v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky. Do súťaže sa môžu prihlásiť ženy vo veku 13 až 21 rokov s výškou nad 170 cm a muži vo veku 15 až 23 rokov s výškou nad 183 cm. Ambasádorkou súťaže sa aj pre tento ročník stala topmodelka Michaela Kocianová, ktorá sa bude spolu s porotou podieľať na výbere semifinalistov a zároveň bude sprevádzať všetkými castingami. Riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre SR a ČR Sáša Jány k projektu povedal: "Veľmi sa teším z kontinuálnych úspechov slovenskej a českej krásy na poli profesionálneho modelingu a skvelé výsledky finalistov vo svete potvrzdzujú výbornú prácu celého tímu Elite Model Look, ktorý projekt v Čechách a na Slovensku realizuje“.

Každý účastník castingu absolvuje základný pohovor so zástupcami agentúry Elite a získa darčeky od partnerov projektu a časopis EVA. V rámci castingov budú prebiehať žrebovania o výrobky vlasovej kozmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look, dekoratívnej kozmetiky Artdeco a modernej bieliacej zubnej kozmetiky Blanx. Odborníci poradia, ako sa starať o vlasy a zástupcovia spoločnosti Rowenta na vybraných castingoch predvedú, ako si ľahko a rýchlo upraviť vlasy na každú príležitosť. O poradenstvo a zvýraznenie prirodzenej krásy sa na castingoch postarajú vizážistky značky Artdeco.

Vo väčšine miest predvedú modelky agentúry Elite Bratislava nové trendy v oblasti účesov a farieb pre rok 2017 - Schwarzkopf Looks. Nové trendy zvečnil slávny spevák a fotograf Bryan Adams. Všetci záujemcovia, ktorí si chcú nechať poradiť so starostlivosťou o vlasy môžu absolvovať analýzu vlasov od značky Schwarzkopf.

Do 14 dní po skončení všetkých castingov sa zúčastnení dozvedia o postupe do semifinále, ktoré sa bude konať v júni v Bratislave. Vybrané dievčatá a mladí muži sa v auguste zúčastnia finále, ktoré sa uskutoční v Španielskej sále Pražského hradu. Víťazka a víťaz národného finále odcestujú na 34. ročník svetového finále Elite Model Look.

Ďalší ročník castingov do súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pre Slovenskú republiku prebehne v apríli 2017 v týchto obchodných centrách:

Generálnym partnerom súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2017 je Schwarzkopf, ďalšími partnermi sú Rowenta for Elite Model Look, dekoratívna kozmetika Artdeco, lifestylový internetový magazín Feminity a špecialista v starostlivosti o zuby a telo Profimed. Mediálnymi partnermi sú rádio Europa 2, magazín EVA, Bigmedia a Fashion TV czech&slovak.

ELITE MODEL LOOK

Zo súťaže Elite Model Look organizovanej agentúrou Elite Model Management vzíde každý rok budúca hviezda modelingového priemyslu. Od svojho vzniku roku 1983 vyhľadáva Elite Model Look nové talenty na celom svete. Objemom, kvalitou a profesionálnym prístupom je dnes táto súťaž najväčšou a najprestížnejšou svojho druhu na svete. Koná sa v takmer 30 krajinách sveta a každoročne sa do nej prihlásia desaťtisíce začínajúcich modeliek a modelov.

Prostredníctvom Elite Model Look boli objavené mnohé známe tváre z titulných strán svetových módnych časopisov. Súťaž pomohla odštartovať kariéry takých modelingových hviezd súčasnosti ako sú napr. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Michaela Hlaváčková, Michaela Kocianová, Sasha Gachulincová či slovenská víťazka z roku 2003, Denisa Dvončová, ktorá skončila na svetovom finále zatiaľ ako jediná Slovenka na prvom mieste. Z novej generácie to sú modelky ako Baya Koláriková či Lea Novosedliaková, ktorá obsadila druhé miesto na svetovom finále v Miláne v roku 2015.

Vďaka štruktúre súťaže sa každá víťazka a víťaz národného finále zúčastňuje medzinárodného finále, kde absolvuje množstvo fotení, výuku chôdze po móle a rozhovory pre médiá. Súťaž vrcholí galavečerom, na konci ktorého porota zostavená z mnohých známych osobností vyhlási budúcu hviezdu agentúry Elite. TOP 15 finalistov získavajú garantované zmluvy s agentúrou Elite v celkovej hodnote 730.000 EUR.

V Českej republike a na Slovensku sa súťaž Elite Model Look organizuje od roku 1992.

Elite Model Management

Elite World je súčasťou skupiny PGM, ktorá sa zameriava na služby v módnom priemysle a je vlastníkom new yorskej modelingovej agentúry The Society, ktorá zastupuje supermodelky jako Adriana Lima či Kendall Jenner. Do portfólia PGM ďalej patria luxusné značky ako La Perla či modelingová sieť Women.

Modelingová agentúra Elite bola založená v Paríži v roku 1972 a počas svojho pôsobenia sa vypracovala na najprestížnejšiu agentúru na svete.

Po celom svete má viac než 30 pobočiek: od New Yorku, Londýna, Paríža, Milána, Kodane, Prahy a Bratislavy až po  Hong Kong či Shanghai.  Zastupuje viac ako 850 modeliek, z ktorých mnohé patria medzi svetovú elitu.

Agentúra Elite, ako dôležitá hybná sila v modelingovom priemysle, položila základy pre management v modelingu a aj naďalej pokračuje s inováciou vo svete modelingových agentúr. Jej prístup k obchodu je založený na predajnej sile, ktorou je schopná modelkám dopomôcť k dosiahnutiu medzinárodnej úrovne a takto ich posunúť až na stupienok supermodeliek. O dievčatá je pritom postarané na vysokej profesionálnej úrovni.

Ako zástanca etického kódexu v modelingovom priemysle, agentúra Elite podporuje prísne dodržovanie zdravého životného štýlu. 

Kontakt pre dalšie informácie

Mgr. Gabriela Riegl

Elite Model Management Bratislava, s.r.o. / Klemensova 4 / 811 09 Bratislava

 

tel. +421 915 734 996 / email: gabriela@elitemodels.sk