Cirkus v MAXe


06.02.2010 - 06.02.2010

 

Cirkus v MAXe
01.06. 2008

Cirkus v Maxe - rekordná 20tisícová návštevnosť prešovského Maxu svedčí o tom, že oslava dňa detí bola zatiaľ najväčším ťahákom spomedzi akcií organizovaných v tomto zábavno-obchodnom centre. Program sa začal otvorením prvej detskej Max galérie prestrihnutím pásky riaditeľom ZUŠ p.Gumanom a riaditeľky ZOC MAX p.Štieberovej na 2. Poschodí. Pokrstili ju detským šampanským a detskými pastelkami . Prví spomedzi plánovaných škôl, predstavila svoju tvorbu ZUŠ na ul. Októbrovej v Prešove.

Počas vyše 4 -hodinového zábavného programu na druhom poschodí, pri hlavnom vchode na prízemí a pred vchodom od Sídliska vystúpilo viac ako 200 účastníkov, žiakov ZŠ Sibírka a ZŠ Kúpeľná, ZUŠ J. Poschla, spevákov, tanečníkov, cirkusantov a šermiarov. Veľkým lákadlom bola speváčka Majka Štefaníková, finalistka súťaže „Moj najmilší hit“ a prešovská skupina „Heľenine oči.“ Deti súťažili v kreslení Dračieho chodníka, maľovaní na tvár a skladaní Puzzle Maxu pod vedením ZUŠ J. Poschla v Prešove.

Súťažné stanovišťa indiánskeho mestečka z produkcie divadla Etudy potešili všetkých tých, ktorí obľubujú súťaže plné humoru a prekvapení. Pre každého bola pripravená cukrová vata, popcorn a balóny zdarma. Tí odvážnejší si mohli zajazdiť na živých koníkoch. Partnermi podujatia boli prevádzky Dráčik, Predeti, Mobil house, Istrobanka, Hypernova, ZULU cafe&restaurant, Office1Ševt, ReservedKids, Kenvelo a Cropp town.