Náš blog

Letné účesy, vďaka ktorým nebudete sedieť v kúte.

Pridal v kategórii Fashion , pridané 19.07.2017

Letné teploty a slnečné lúče v nás prebúdzajú viac slobody a nespútanosti, viac si trúfneme odhaliť, experimentovať...  Ak uvažujete nad zmenou účesu, teraz je na to ten najvhodnejší čas. Prinášame vám TOP vychytávky tohto leta, s ktorými zaručene neostanete sedieť v kúte.

Ružové ako cukrová vata

Kým šedá a strieborná boli hitom zimy, teraz v lete sa zamerajte na teplejšie odtiene a nechajte si spraviť z hlavy cukrovú vatu. Nedajte sa odradiť, že už nemáte -násť. Ružové vlasy od profesionálneho kaderníka pôsobia naozaj luxusne a kreatívne. Či už siahnete po odtieni Rose Quartz alebo si necháte spraviť len ružovo – blond preliv, ružové vlasy sa hodia naozaj aj pre elegantné dámy. Odporúčame pre blondínky! 

Ružovým vlasom podľahli aj svetové celebrity – a môžete vidieť, že na veku naozaj nezáleží:

Holografické farbenie

Najhorúcejší trend od svetových kaderníkov (ale pozor , len pre tie najodvážnejšie ) je holografická farba. Začali to holografické laky na nechty, potom holografické očné tiene, či kusy odevu. Holografická farba  je akoby kovová farba s odleskom do rôznych farieb – niečo podobné ako keď sa opačná strana CD-čka leskne na slnku. Ako základ pre toto farbenie sú až skoro biele vlasy (áno, najdôležitejšie je prvotné dôkladné odfarbenie vlasu), na ktoré vám kaderník nanáša odtiene baby ružovej, nebesky modrej, azúrovo zelenej, levaduľovo fialovej či svetlo žltej farby. Áno v týchto vlasoch sa budete cítiť ako pravá morská víla alebo akoby ste si požičali hrivu od jednorožca. Najkrajšie vyniknú holografické vlasy zapletené do vrkočov, ktoré sú aktuálnym TOP trendom tohto roka.

So zapojením všetkých farieb dúhy sa budete cítiť, akoby ste si požičali hrivu od jednorožca

Studenšie akvamarínové, modré a ružové odtiene z vás urobia naozajstnú morskú vílu

Farebné ombré

Keď si stále nie ste istá takou výraznou zmenou ako sú holografické vlasy, ale aj napriek tomu sa cítite dosť odvážna, nechajte sa zviesť trendom odfarbených končekov vlasov. V tomto prípade aj brunetky môžu vyskúšať odtiene fialovej či smaragdovej farby. Vaše vlasy ostanú stále prirodzené a na koncoch si doprajú trošku zábavy. A čo je najlepšie, po lete, alebo keď vás už prestanú baviť, si ich jednoducho zafarbíte alebo trošku podstrihnete.

Spýtajte sa na možnosti zafarbenia svojich vlasov alebo sa rovno objednajte a doprajte si zmenu v kaderníckom salóne VOGUE v ZOC MAX Prešov.

Farebné pramene vlasov CLIP IN

Najjednoduchšou a najlacnejšou alternatívou ako byť trendy a pritom si nezafarbiť vlasy je kúpiť si rôznofarebné vlasové pramene, tzv. CLIP IN, ktorých aplikáciu zvládne aj začiatočník. Ich výhodou je jednoduchá aplikácia – jednoducho si ich pripnete ako sponky – pukačky a večer ich zase odopnete. Vyrábajú sa hlavne z umelých vlasov, preto ani cena vás nezaskočí, a tak si ich môžete kúpiť z každej farby. Presne takéto zoženiete v prevádzke Lilly bižutéria.

 

Najkrajšie vyzerajú, keď si ich zapletiete do vrkočov. (jednoduché návody na zapletané vrkoče nájdtete TU)

BONUS : Ligotavá cestička

Mimoriadne efektný a pritom celkom nenáročný účes je úplne horúca novinka, ktorú nazývajú aj „ligotavá cestička“.

POSTUP: Na hotový účes, na cestičku vo vlasoch si nanesiete gél na vlasy a naň štetcom aplikujete flitre a trblietky. Nechajte gél zaschnúť a zafixujte lakom na vlasy. Hotovo – jednoduché, nie?

TIP: Dva v jednom -  Aplikujte si trblietky a buďte trendy -  zároveň si trblietavou cestičkou zakryjete nepríjemné farebné odrasty

Komentáre k príspevku