Náš blog

Toto leto zabudnite na vysoké topánky. Trendom je pohodlnosť.

Pridal v kategórii Fashion , pridané 20.06.2017

Za celé tie roky sme si my ženy už uvedomili, že niet nad pohodlnú obuv. A to najmä v lete. Akokoľvek krásne sú tie letné sandáliky usmievajúce sa na nás z výkladu, pokiaľ majú viac ako 7cm podpätok je veľmi pravdepodobné, že nás po jednom - dvoch použitiach omrzia. Koho by bavilo neustále riešiť krvavé otlaky a boľavé chodidlá?

Každopádne nezúfajte. Aj pohodlné topánky môžu byť trendy. Presne tak tomu je toto leto, kedy nám obchody ponúkajú neobmedzené variácie nízkych sandál, žabiek, espadrilliek či topánok na platforme.

My vám prinášame prehľad aktuálnych trendov letnej obuvi na rok 2017.

Espadrillky

Espadrillky prinášajú hispánsku atmosféru do našich ulíc. Buďte štýlové aj toto leto a zaobstarajte si nový úlovok pohodlných topánok, ktoré sú ľahučké, vzdušné a dajú sa kombinovať ako k nohaviciam, tak aj k sukni.

Espadrillky pochádzajú zo Španielska a vyznačujú sa nízkou jutovou podrážkou. Od nepamäti ich ľudia využívali ako pracovnú obuv a až v 70.tych rokoch ich milovaný Yves Saint Laurent povýšil na módny trend, keď dal vyrobiť espadrillky na klinovom opätku, ktoré sú obľúbené dodnes. Presne takéto nájdete v predajni CCC

CCC 19,95€

ccc 19,95€

Ozdobené plážové šľapky

Tieto sme tu mali už aj minulú sezónu (ďakujeme RIRI za ich uvedenie na trh) a stále ich nemôžeme opustiť a ísť ďalej. Majú nadčasový tvar, pohodlne sa nosia a majú nekonečné množstvo variácií. Nosiť ich môžete na všetky príležitosti, stačí si vybrať ich zdobenie.

Budú kožušinové, pierkové, s perličkami či kvietkami? Výber je na vás, no upozorňujeme: keď ich raz vyskúšate, už nebudete chcieť iné :)

Zohnať ich môžete aj v predajni GATE

Štvorcové opätky

Kto sa aj napriek mnohým možnostiam nízkych topánok predsa len obzerá po nejakých opätkoch, toto leto musíte mať určite aspoň jedny topánky s nízkym štvorcovým opätkom.

V prvom dojme možno na vás zapôsobia dojmom vintage. Áno, tento trend vznikol v 70-tych rokoch a neskôr sa obnovil v rokoch deväťdesiatych, to však nič nemení na fakte, že teraz sa k nám vracajú v modernejšom a trendy prevedení.

Keď k tomu pripíšeme ich pohodlnosť pri nosení, určite sa stanú aj vašim trendom tohto leta .

Platformy – keď ich miluješ, nie je čo riešiť

Prečo milujeme vysoké topánky?

  1. Vysoké topánky nám pridajú výšku
  2. Vo vysokých topánkach vyzeráme chudšie
  3. Vysoké topánky nám predĺžia nohy
  4. Vysoké topánky vzbudzujú pozornosť a pridávajú na atraktivite (VEDECKY POTVRDENÉ!)

Všetky tieto fakty nie sú na zahodenie. Ale ako nosiť vysoké topánky a naozaj v nich aj žiť a chodiť?

...Odpoveďou sú platformy – trend, ktorý tu je naozaj každé leto, a teda sa nemusíte báť do platforiem investovať.

Čo tak si vybrať niektoré z týchto?

CCC 24,95€

CCC   24,95€

Baťa  44,90€

Boardparadise 75,99

Komentáre k príspevku