17.02.2020 - 23.02.2020
DENNÉ MENU 17.02. – 23.02.2020 |
BUSINESS MENU |
---|
PEČENÝ PSTRUH S BYLINKOVÝM MASLOM | 3,4,7 | 250/180/30 g | 7,90 € | |
podávaný s opekanými baby zemiakmi a limetkovo-majonézovým dipom | ||||
Čakacia doba na prípravu Business menu je do 20 min. Ďakujeme za porozumenie | ||||
FIT MENU |
---|
CUKETOVO-PARMEZÁNOVÁ PLACKA | Bezmäsité 1,3,7 | 320/30 g | 4,90 € | |
plnená grilovanou zeleninou a marinovaným grilovaným syrom Halloumi, podávaná so smotanovým dipom Čakacia doba na prípravu FIT menu je do 20 min. Ďakujeme za pochopenie. |
||||
PONDELOK | 17.02.2020 |
---|
Polievka | SEDLIACKA CIBUĽAČKA | 1 | 0,33 l | 1,00 € |
so slaninou, zemiakmi a krutónmi | ||||
Menu 1 | PIZZA BRYNDZOVÁ | 1,7 | 400 g | 4,20 € |
so smotanou, mozzarellou, bryndzou, salámou, šampiňónmi a čerstvými paradajkami | ||||
Menu 2 | GRILOVANÉ KURACIE PRSIA (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) | 1,3,7 | 150/180 g | 4,50 € |
v kruste z ciabatty, tymiánu a parmezánu na bylinkovej omáčke, podávané s americkými zemiakmi | ||||
Menu 3 | CHRUMKAVÝ BRAVČOVÝ REZEŇ (PÔVOD MÄSA: ŠPANIELSKO ) | 1,3,7 | 150/180/30 g | 4,50 € |
plnený Nivou v parížskom cestíčku, podávaný s pučenými zemiakmi s cibuľkou a cesnakovým dresingom | ||||
Menu 4 | ŠAFRÁNOVÉ RIZOTO | Bezlepkové 2,7 | 320 g | 4,40 € |
s cuketou a krevetami, posypané strúhaným parmezánom | ||||
UTOROK | 18.02.2020 |
---|
Polievka | KRÚPOVÁ POLIEVKA | 1,7,9 | 0,33 l | 1,00 € |
s údeným mäsom | ||||
Menu 1 | PIZZA TONNO | 1,4,7 | 400 g | 4,20 € |
s drvenými paradajkami, mozzarellou, drveným tuniakom a cibuľou | ||||
Menu 2 | VYPRÁŽANÝ KURACÍ REZEŇ (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) | 1,3,7 | 150/180 g | 4,50 € |
plnený chorizom a syrom gouda, podávaný so zemiakovou kašou | ||||
Menu 3 | SVIEČKOVÁ NA SMOTANE (PÔVOD MÄSA: NEMECKO ) | 1,3,7,9,10 | 150/160 g | 4,50 € |
podávaná s domácou parenou knedľou, brusnicami a šľahačkou | ||||
Menu4 | ZEMIAKOVÉ GNOCCHI | 1,3,7 | 350 g | 4,40 € |
s kúskami grilovaného kuracieho mäsa (pôvod mäsa: Slovensko ), baby špenátom a smotanovou omáčkou | ||||
STREDA | 19.02.2020 |
---|
Polievka | Z MLADÉHO PÓRKU | 1,3 | 0,33 l | 1,00 € |
s liatym vajíčkom a krutónmi | ||||
Menu 1 | PIZZA ŠUNKOVÁ S OLIVAMI | 1,7 | 400 g | 4,20 € |
s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a olivami | ||||
Menu 2 | VYPRÁŽANÝ KURACÍ STEHENNÝ PLÁTOK | 1,3,7,12 | 150/180/50 g | 4,50 € |
(pôvod mäsa: Slovensko ), podávaný s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom | ||||
Menu 3 | MEDAILÓNKY Z BRAVČOVEJ PANENKY | 1,10 | 150/90/90 g | 4,50 € |
(pôvod mäsa: Španielsko ) na pfeffer omáčke, podávané so zemiakovými hranolkami a dusenou ryžou | ||||
Bezmäsité menu | DOMÁCE PENNE QUATTRO FORMAGGI | 1,7 | 320 g | 4,40 € |
s omáčkou zo štyroch druhov syra | ||||
ŠTVRTOK | 20.02.2020 |
---|
Polievka | FAZUĽOVÁ | 1,9 | 0,33 l | 1,00 € |
s klobásou a zeleninou | ||||
Menu 1 | PIZZA SOLE | 1,7 | 400 g | 4,20 € |
s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a kukuricou | ||||
Menu 2 | KURACÍ PERKELT (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) | 1,3,7 | 150/160 g | 4,50 € |
podávaný s domácimi maslovými haluškami | ||||
Menu 3 | DOMÁCE PAPPARDELLE S HOVÄDZÍMI REZANČEKMI | 1,7 | 320 g | 4,50 € |
(pôvod mäsa: Nemecko ), avokádovou omáčkou a strúhaným parmezánom | ||||
Bezmäsité menu | VYPRÁŽANÉ TRIO SYROV (GOUDA, MOZZARELLA A CHEDDAR) | 1,3,7 | 150/180/30 g | 4,40 € |
podávané so zemiakovými hranolkami a tatárskou omáčkou | ||||
PIATOK | 21.02.2020 |
---|
Polievka | BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ | 1,3,7 | 0,33 l | 1,00 € |
s domácimi chlebovými krutónmi | ||||
Menu 1 | PIZZA E FUNGHI | 1,7 | 400 g | 4,20 € |
s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a šampiňónmi | ||||
Menu 2 | CAESAR WRAP | 1,3,7,10 | 200/150 g | 4,50 € |
pšeničná tortilla plnená grilovaným kuracím mäsom (pôvod mäsa: Slovensko ), slaninovým chipsom, parmezánom,korenenými krutónmi, mixom šalátových listov a caesar dresingom, podávaná so zemiakovými hranolkami | ||||
Menu 3 | BRAVČOVÝ PLÁTOK (PÔVOD MÄSA: ŠPANIELSKO ) | 1,12 | 150/30/180/50 g | 4,50 € |
na domácej Jack Daniel’s omáčke, podávaný s pečenými zemiakmi s tymiánom, kapustový šalát | ||||
Bezmäsité menu | DOMÁCA ŽEMĽOVKA | 1,3,7 | 320 g | 4,40 € |
s tvarohom a jablkami, posypaná cukrovou posýpkou | ||||
SOBOTA | 22.02.2020 |
---|
Polievka | KAPUSTNICA | 1,12 | 0,33 l | 1,00 € |
s klobásou a zemiakmi | ||||
Menu 1 | BIELA PIZZA | Bezmäsité 1,7 | 400 g | 4,20 € |
menu so smotanou, mozzarellou, nivou, hermelínom a parmezánom | ||||
Menu 2 | VYPRÁŽANÉ KURACIE PRSIA (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) | 1,3,7,10 | 150/180/30 g | 4,60 € |
obaľované v pivnom cestíčku, podávané s opekanými zemiakmi a tatárskou omáčkou | ||||
NEDEĽA | 23.02.2020 |
---|
Polievka | SLEPAČÍ VÝVAR (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) | 1,9 | 0,33 l | 1,00 € |
so zeleninou a domácou cestovinou | ||||
Menu 1 | PIZZA ANDIAMO | Pikantné 1,7 | 400 g | 4,20 € |
s drvenými paradajkami, salámou, slaninou, nivou, cibuľou a chilli papričkami | ||||
Menu 2 | GRILOVANÁ BRAVČOVÁ KRKOVIČKA | Bezlepkové 12 | 150/100/180 g | 4,60 € |
(pôvod mäsa: Španielsko ), podávaná s dusenou červenou kapustou a pečenými zemiakmi | ||||