Denné menu 17.02.-23.02.2020, reštaurácia Andiamo, MAX Prešov


17.02.2020 - 23.02.2020

DENNÉ MENU 17.02. – 23.02.2020
 
BUSINESS MENU  
         
  PEČENÝ PSTRUH S BYLINKOVÝM MASLOM 3,4,7 250/180/30 g 7,90 €
  podávaný s opekanými baby zemiakmi a limetkovo-majonézovým dipom      
  Čakacia doba na prípravu Business menu je do 20 min. Ďakujeme za porozumenie      
         
FIT MENU  
         
  CUKETOVO-PARMEZÁNOVÁ PLACKA Bezmäsité  1,3,7 320/30 g 4,90 €
  plnená grilovanou zeleninou a marinovaným grilovaným syrom Halloumi, podávaná so smotanovým dipom
Čakacia doba na prípravu FIT menu je do 20 min. Ďakujeme za pochopenie.
     
         
PONDELOK 17.02.2020
         
Polievka SEDLIACKA CIBUĽAČKA 1 0,33 l 1,00 €
  so slaninou, zemiakmi a krutónmi      
Menu 1 PIZZA BRYNDZOVÁ 1,7 400 g 4,20 €
  so smotanou, mozzarellou, bryndzou, salámou, šampiňónmi a čerstvými paradajkami      
Menu 2 GRILOVANÉ KURACIE PRSIA (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) 1,3,7 150/180 g 4,50 €
  v kruste z ciabatty, tymiánu a parmezánu na bylinkovej omáčke, podávané s americkými zemiakmi      
Menu 3 CHRUMKAVÝ BRAVČOVÝ REZEŇ (PÔVOD MÄSA: ŠPANIELSKO ) 1,3,7 150/180/30 g 4,50 €
  plnený Nivou v parížskom cestíčku, podávaný s pučenými zemiakmi s cibuľkou a cesnakovým dresingom      
Menu 4 ŠAFRÁNOVÉ RIZOTO Bezlepkové  2,7 320 g 4,40 €
  s cuketou a krevetami, posypané strúhaným parmezánom      
         
UTOROK 18.02.2020
         
Polievka KRÚPOVÁ POLIEVKA 1,7,9 0,33 l 1,00 €
  s údeným mäsom      
Menu 1 PIZZA TONNO 1,4,7 400 g 4,20 €
  s drvenými paradajkami, mozzarellou, drveným tuniakom a cibuľou      
Menu 2 VYPRÁŽANÝ KURACÍ REZEŇ (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) 1,3,7 150/180 g 4,50 €
  plnený chorizom a syrom gouda, podávaný so zemiakovou kašou      
Menu 3 SVIEČKOVÁ NA SMOTANE (PÔVOD MÄSA: NEMECKO ) 1,3,7,9,10 150/160 g 4,50 €
  podávaná s domácou parenou knedľou, brusnicami a šľahačkou      
Menu4 ZEMIAKOVÉ GNOCCHI 1,3,7 350 g 4,40 €
  s kúskami grilovaného kuracieho mäsa (pôvod mäsa: Slovensko ), baby špenátom a smotanovou omáčkou      
         
STREDA 19.02.2020
         
Polievka Z MLADÉHO PÓRKU 1,3 0,33 l 1,00 €
  s liatym vajíčkom a krutónmi      
Menu 1 PIZZA ŠUNKOVÁ S OLIVAMI 1,7 400 g 4,20 €
  s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a olivami      
Menu 2 VYPRÁŽANÝ KURACÍ STEHENNÝ PLÁTOK 1,3,7,12 150/180/50 g 4,50 €
  (pôvod mäsa: Slovensko ), podávaný s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom      
Menu 3 MEDAILÓNKY Z BRAVČOVEJ PANENKY 1,10 150/90/90 g 4,50 €
  (pôvod mäsa: Španielsko ) na pfeffer omáčke, podávané so zemiakovými hranolkami a dusenou ryžou      
Bezmäsité menu DOMÁCE PENNE QUATTRO FORMAGGI 1,7 320 g 4,40 €
  s omáčkou zo štyroch druhov syra      
         
ŠTVRTOK 20.02.2020
         
Polievka FAZUĽOVÁ 1,9 0,33 l 1,00 €
  s klobásou a zeleninou      
Menu 1 PIZZA SOLE 1,7 400 g 4,20 €
  s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a kukuricou      
Menu 2 KURACÍ PERKELT (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) 1,3,7 150/160 g 4,50 €
  podávaný s domácimi maslovými haluškami      
Menu 3 DOMÁCE PAPPARDELLE S HOVÄDZÍMI REZANČEKMI 1,7 320 g 4,50 €
  (pôvod mäsa: Nemecko ), avokádovou omáčkou a strúhaným parmezánom      
Bezmäsité menu VYPRÁŽANÉ TRIO SYROV (GOUDA, MOZZARELLA A CHEDDAR) 1,3,7 150/180/30 g 4,40 €
  podávané so zemiakovými hranolkami a tatárskou omáčkou      
         
PIATOK 21.02.2020
         
Polievka BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ 1,3,7 0,33 l 1,00 €
  s domácimi chlebovými krutónmi      
Menu 1 PIZZA E FUNGHI 1,7 400 g 4,20 €
  s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a šampiňónmi      
Menu 2 CAESAR WRAP 1,3,7,10 200/150 g 4,50 €
  pšeničná tortilla plnená grilovaným kuracím mäsom (pôvod mäsa: Slovensko ), slaninovým chipsom, parmezánom,korenenými krutónmi, mixom šalátových listov a caesar dresingom, podávaná so zemiakovými hranolkami      
Menu 3 BRAVČOVÝ PLÁTOK (PÔVOD MÄSA: ŠPANIELSKO ) 1,12 150/30/180/50 g 4,50 €
  na domácej Jack Daniel’s omáčke, podávaný s pečenými zemiakmi s tymiánom, kapustový šalát      
Bezmäsité menu DOMÁCA ŽEMĽOVKA 1,3,7 320 g 4,40 €
  s tvarohom a jablkami, posypaná cukrovou posýpkou      
         
SOBOTA 22.02.2020
         
Polievka KAPUSTNICA 1,12 0,33 l 1,00 €
  s klobásou a zemiakmi      
Menu 1 BIELA PIZZA Bezmäsité  1,7 400 g 4,20 €
  menu so smotanou, mozzarellou, nivou, hermelínom a parmezánom      
Menu 2 VYPRÁŽANÉ KURACIE PRSIA (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) 1,3,7,10 150/180/30 g 4,60 €
  obaľované v pivnom cestíčku, podávané s opekanými zemiakmi a tatárskou omáčkou      
         
NEDEĽA 23.02.2020
         
Polievka SLEPAČÍ VÝVAR (PÔVOD MÄSA: SLOVENSKO ) 1,9 0,33 l 1,00 €
  so zeleninou a domácou cestovinou      
Menu 1 PIZZA ANDIAMO Pikantné  1,7 400 g 4,20 €
  s drvenými paradajkami, salámou, slaninou, nivou, cibuľou a chilli papričkami      
Menu 2 GRILOVANÁ BRAVČOVÁ KRKOVIČKA Bezlepkové  12 150/100/180 g 4,60 €
  (pôvod mäsa: Španielsko ), podávaná s dusenou červenou kapustou a pečenými zemiakmi      
         

 


Viac o Andiamo