Vyhrajte vstup na knižné odovzdávanie cien Panta Rhei Awards


21.02.2019 - 31.03.2019

Panta Rhei Awards je knižné ocenenie, ktoré sa koná už desiaty rok. Jej organizátorom je najväčšia sieť kníhkupectiev na Slovensku - Panta Rhei. Vďaka online hlasovaniu, prostredníctvom ktorého o víťazoch ocenenia Panta Rhei Awards rozhodujú čitatelia a tiež vďaka vytvoreniu nominácií na základe preferencií verejnosti spolu so štatistikami predajov sme sa aj tento rok posunuli k väčšej objektivite. Tešíme sa, že takto môžeme spolu preniknúť do literárno-knižného sveta a vybrať najobľúbenejších spisovateľov a tituly roka 2018. Priamy prenos zo slávnostného odovzdávania cien, ktoré bude vyvrcholením hlasovania a podpory slovenských spisovateľov budete môcť sledovať  11. apríla 2019 o 19:30 na www.joj.sk

Tento rok vám prinášame jedinečnú možnosť zúčastniť sa tohto krásneho knižného podujatia a stretnúť sa s vašimi obľúbenými autormi. Vstupenku si môžete kúpiť cez náš eshop TU.

Hlasujte do konca marca za svojich obľúbených slovenských spisovateľov a najlepšie tituly roka 2018a vyhrajte hodnotné ceny 3x poukážka na knižný zájazd, 30x vstupenka na Panta Rhei Awards pre 2 osoby a 50x darčeková poukážka na knihy. Žrebovanie a informovanie výhercov sa uskutoční 12. 4. 2019. 

www.awards.sk 

 


Viac o Panta Rhei